Celebrity News

Detalj na fotografiji Ivane Peters zabrinuo sve: Žena koje je preživela infarkt OVO ne sme da radi (FOTO)

Potez Ivane Peters začudio je čitavu javnost....

Detalj na fotografiji Ivane Peters zabrinuo sve: Žena koje je preživela infarkt OVO ne sme da radi (FOTO)

Potez Ivane Peters izazvao je nevericu kod njenih pratilaca na društvenim mrežama, ali i kod njene publike, koja nije očekivala da će pevačica uraditi određenu stvar. Budući da je 2015. godine bila lošeg zdravstvenog stanja, o čemu su brujali mediji, Ivana je prosto šokirala sve, nakon jedne odluke.

Potez Ivane Peters šokirao

Naime, svi se dobro sećaju da je u 40. godini života, pomenute godine, Ivana doživela srčani udar. Tada, sreća u nesreći bila je što u tom trenutku nije bila sama, pa su joj ljudi koji su se zatekli u blizini pritekli u pomoć. Na svu sreću, u kratkom roku prebačena je u Klinički centar, a zahvaljujući munjevitoj intervenciji lekara, koji su je odmah odveli u operacionu salu, ugrađen joj je stent.

Pročitajte: Venčanica kao iz bajke, PREZGODNI I MOĆAN MUŽ - Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Ivane Peters!

Instagram

 

Kako je jednom prilikom ispričala za "Hello", Peters je dugo zanemarivala bolest, a kada je osetila tegobe, pokušala je da promeni životni stil, postavši vegan i, kako je rekla, prestavši da puši cigarete.

Pročitajte: NASILJE MI NIJE STRANO - Ivana Peters se mužu nekoliko puta vraćala, a sad je progovorila o nasilju u porodici

 

 

Upravo zbog toga, njeni fanovi su se šokirali kada je objavila nedavno fotografiju, na kojoj konzumira cigaretu, iako je preživela infarkt. Da li je opet postala aktivan pušač ili povremeno uz kafu voli da se opusti, nije poznato javnosti, ali svakako se svi nadaju da neće imati veće posledice zbog tog poteza.

Komentari (0)

Loading