Celebrity News

Mileta možda i prepoznate, ali Martu teško: Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao KAD SU SE TEK ZAVOLELI (FOTO)

Fotografija Marte Savić i Mileta Kitića je dragocena uspomena iz mladosti....

Mileta možda i prepoznate, ali Martu teško: Pogledajte kako je slavni estradni par izgledao KAD SU SE TEK ZAVOLELI (FOTO)

Fotografija Marte Savić i Mileta Kitića, nastala na skoro samom početku njihove ljubavne bajke, pronašla je put do javnosti i od tada ne prestaje da se komentariše. Estradni par koji se zavoleo pre više od tri decenije, neguje svoju emotivnu povezanost, gotovo najbolje od svih.

Fotografija Marte Savić i Mileta Kitića je prelepa uspomena!

Mile i Marta upoznali su se u Nemačkoj na jednom slučajnom zajedničkom nastupu, a potom su razmenili brojeve telefona, a on se vratio u Sarajevo. Mile kaže da ga je Marta na „prvu“ osvojila svojim lepim ponašanjem, govorom, očarala ga je kao osoba, a njen atraktivni izgled bio je sporedan. Održavši kontakt, zaljubili se jedno u drugo i počeli da se zabavljaju 1988. godine.

Pročitajte: Spakovala je kofere i OTIŠLA! Marta Savić je odlučila - Ne pada joj na pamet da se vrati Miletu

Instagram screenshot

 

Pomenuta fotografija upravo svedoči o tome koliko su od početka bili skladan par, a svoju ljubav zvanično su krunisali 1997. godine, kada su dobili ćerku Elenu. Pevačica i njen 14 godina stariji suprug uvek su bili usmereni jedno na drugo, a svi komentarišu da na ovoj uspomeni izgledaju gotovo neprepoznatljivo, ali i vrlo zaljubljeno.

Komentari (0)

Loading