Celebrity News

DA SE TAJNE SVE SAZNAJU: Otkrivamo detalje MISTERIOZNE VEZE Vidoja Ristovića i Sandre Meljničenko

Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko - šta se dogodilo?

DA SE TAJNE SVE SAZNAJU: Otkrivamo detalje MISTERIOZNE VEZE Vidoja Ristovića i Sandre Meljničenko

Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko, pre nego što je istoričar umetnosti tragično preminuo od posledica respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića, bili su dugogodišnji, bliski prijatelji. Nakon što se bivša modelsica, udala za Andreja Meljničenka i napustila Srbiju, pokojni suprug Nikoline Pišek bio je jedan od retkih Beograđana sa kojima je ostala u kontaktu.

Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko - odnos koji datira iz davnih dana

Okrenuvši novi životni list i svodeći svoje kontakte sa ljudima iz Srbije na minimum, budući da je bila okupirana svojim životom i privatnim obavezama, Sandra je ipak negovala dobar odnos sa Ristovićem. Osim što je Meljičenko poznavala njegove roditelje, oca Viktora i majku Mariju, takođe ih je vezivala i zajednička strast prema umetninama, sa kojima je, podsetimo, Vidoje trgovao.

Pročitajte: Do sada ih niko nije nadmašio - Zavirite na trodnevno glamurozno venčanje Andreja i Sandre Meljničenko o kojem se još uvek priča (FOTO)

Instagram

 

Takođe, dok se preminuli Ristović svojevremeno zabavljao sa glumicom Katarinom Radivojević, još pre veze sa voditeljkom Nikolinom, u javnost je dospela informacija da ju je čak i odveo na čuvenu jahtu "A" , koja je u posedu Sandre i Andreja Meljničenko. To svakako svedoči o bliskom prijateljstvu koje je postojalo, ali ipak, sudbina je imala drugačije planove za dugogodišnje prijatelje.

Pročitajte: Reći će da ovako ne izgleda tužna udovica - Pogledajte prve fotografije Nikoline Pišek nakon što je stigla u Beograd da sahrani muža

Profimedia

 

Naime, u poslednjih nekoliko godina, pre Vidojeve smrti, odnosi sa Sandrom su zahladneli, a spekuliše se da je bivša modelsica prekinula prijateljstvo u, otprilike, isto vreme kada  i sa beogradskim frizerom Mister X-om, koji je takođe Vidojev prijatelj.

 

Komentari (0)

Loading