Celebrity News

PREKO OVOGA JOJ NE PRELAZI: Otkriveno poreklo snaje Lidije Vukićević i sve poteškoće koje ima sa slavnom svekrvom

Snaja Lidije Vukićević izuzetno je lepa i atraktivna mlada dama, ali i vrlo ambiciozna

PREKO OVOGA JOJ NE PRELAZI: Otkriveno poreklo snaje Lidije Vukićević i sve poteškoće koje ima sa slavnom svekrvom

Otkako je na "Instagram" profilu starijeg sina Lidije Vukićević, Andreja Mrkele osvanula fotografija na kojoj on pozira sa dugogodišnjom emotivnom partnerkom Nađom Ilić, svi se neprestano pitaju iz kakve porodice mlada dama potiče, čime se bavi, kakva su joj interesovanja, kakve vrednosti neguje, ali i ono najvažnije kako joj je pošlo za rukom da osvoji srce glumičinog sina, pa i same glumice. 

Pročitajte:Otkriveno na koji način se već sada snaja Lidije Vukićević OPHODI prema budućoj svekrvi (FOTO)

 

 

Buduća snaja Lidije Vukićević, kako je sada već svi mediji nazivaju, već nekoliko godina vrlo uspešno se bavi manekenstvom, ambiciozna je, te su stoga njeni angažmani širom sveta vrlo popularni u modnom svetu.Radila je i još uvek radi od Šangaja preko Njujorka, pa se može zaključiti da putuje više od svog izabranika koji je sportski menadžer. Ipak, to joj ne smeta da sa njim održava skladnu vezu punu poverenja.

Pročitajte: Nećete verovati svojim očima: Lidija Vukićević konačno promenila frizuru, zbogom čuvenim kovrdžama (foto)

Instagram

 

Nađa je rođena Beograđanka, odrasla je u velikoj porodici sa dve sestre i bratom i ne krije da su joj njih troje najvažniji na svetu, pored mame i tate naravno i sad Andreja. Roditelji su je naučili da su joj sestre najbolje prijateljice, a brat najbolji drugi, pa se tako i ponaša. Vrlo je i zaštitnički prema njima nastojena i navodno voli da im ugađa, čemu svedoče brojne zajedničke fotografije. 

Pročitajte: ŠMEKER SE NE POSTAJE, NEGO RAĐA: Lidija Vukićević objavila sliku sina iz detinjstva, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Buduća snaja Lidije Vukićević često se na društvenim mrežama hvali da nije jedinica i da ima s kim sreću i tugu da podeli. Drago joj je i što Andrej ima brata i što samim tim shvata bratsku ljubav i ne zamera joj kada matičnu porodicu stavi ispred njega.

Nismo, međutim, sigurni da li će joj Lidija to uzeti za zlo, budući da je oduvek sinove učila da su oni najvažniji muškarci u njenom životu i da to treba da budu i svojim izabranicama.

Komentari (0)

Loading