Celebrity News

Svi smo sumnjali, sad je STIGLA POTVRDA: Milan i Rada PONOVO ZAJEDNO, odao ih JEDAN DETALJ

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno - pišu domaći mediji

Svi smo sumnjali, sad je STIGLA POTVRDA: Milan i Rada PONOVO ZAJEDNO, odao ih JEDAN DETALJ

Već neko vreme šuška se da su Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno, međutim, sada je za to, kako pišu domaći mediji, stigla potvrda. Dva meseca od kada je raskinula šestogodišnju vezu sa Harisom, Rada se vratila Milanu.

- Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost - kaže izvor za "Star" i dodaje: - Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji.

Pročitajte: ON joj je isprao mozak! Haris Berković KONAČNO otkrio zbog KOGA su on i Rada okončali šestogodišnju vezu

Instagram

 

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo su zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

- Pre dve nedelje zajedno su posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi voleo da se Rada uda za njega - kaže izvor i dodaje:

Instagram

 

- Harisa nikada nije prihvatao i doživljavao kao budućeg zeta. Nije mu se dopadalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno mešali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra.

Milan i Rada još uvek se viđaju u tajnosti, ali i to će se uskoro promeniti. Kako izvor kaže, verovatno će uskoro otpočeti zajednički život.

Komentari (1)

Loading
Nèko

09:52 19.05.2022

Bravoooo !!!! Rada je dobra devojka , a Milan dobar momak , bilo bi dobro da je istina. .