Celebrity News

Fotografija koja šokira: Zamotana do glave Ljubinka Klarić prvi put prošetala sa dečkom ambasadorom

Ljubinka Klarić i Uroš Balov - prva zajednička fotografija

Fotografija koja šokira: Zamotana do glave Ljubinka Klarić prvi put prošetala sa dečkom ambasadorom

Nedavno je "Hello!" otkrio da je Ljubinka Klarić u srećnoj vezi sa ambasadorom Srbije u Iraku, Urošem Balovim, a sada je par odlučio da o svojoj vezi posvedoči i prvom zajedničkom fotografijom.

Naime, Ljubinka Klarić i Uroš Balov trenutno uživaju u svakom slobodnom trenutku koji u Iraku zajedno provode, o čemu svedoči i prva zajednička fotografija ovog para. 

Pročitajte: Ovaj MOĆAN muškarac joj je pružio utehu nakon razvoda - Upoznajte novog dečka Ljubinke Klarić (FOTO)

Instagram 

Ljubinka je tokom obilaska Iraka obukla i hidžab, kako bi bila u skladu sa njihovim tradicionalnim načinom ženskog odevanja.

Ljubinkine objave koje u poslednje vreme objavljuje na mrežama svedoče da svaki slobodan trenutak provodi uz svog partnera u Bagdadu, pa se čini da je nakon bračnog kraha glumica konačno pronašla mir i spokoj u ljubavi.

Pročitajte:Od razvoda je sama, a sada je Ljubinka Klarić poručila - Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra

Instagram

 

Inače, emotivni izabranik Ljubinke Klarić, Uroš Balov je diplomirani pravnik, obavljao je poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta, a ukazom predsednika Aleksandra Vučića na funkciju ambasadora postavljen je 2018. godine. Takođe, u književnim krugovima poznat je pre svega kao osnivač i direktor izdavačke kuće „Albion Books“, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija...

Komentari (0)

Loading