Celebrity News

Sad nam je SVE jasnije: Ekskluzivni snimci snaje Saše Popovića i Suzane Jovanović POKAZUJU O KAKVOJ ŽENI SE RADI

Snaja Saše Popovića i Suzane Jovanović veoma je voljena u porodici...

Sad nam je SVE jasnije: Ekskluzivni snimci snaje Saše Popovića i Suzane Jovanović POKAZUJU O KAKVOJ ŽENI SE RADI

Snaja Saše Popovića i Suzane Jovanović, Tijana, nikada se nije javno eksponirala, baš kao ni pevačicin sin Danijel koji ju je juče oženio. Njihova veza čuvana je daleko od očiju javnosti, budući da oboje nisu javne ličnosti i da im eksponiranje kao takvo ne prija.

Snaja Saše Popovića i Suzane Jovanović je lepa kao san

Ipak, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije sa gala venčanja koje je organizovano, a na kojima se nova članica porodice Popović-Jovanović jasno vidi. Od njene lepote doslovno zastaje dah, a prilično su svi bili oduševljeni venčanicom koju je nosila. Na porodičnoj, pomenutoj fotografiji mladenci poziraju sa Suzanom i Sašom, a čitav trenutak vrlo je emotivan.

Pročitajte: Kad Saša Popović ženi posinka SVE PRŠTI! Došla estrada, Suzana na IVICI SUZA, a svi gledaju u Popovićevu ĆERKU! Pogledajte prve fotografije

screenshot

 

Podsetimo, Danijel i Tijana upoznali su se u "Grand produkciji" , gde je on radio kao tonac, a ona kao šminkerka i između njih je planula snažna ljubav.

Takođe, Suzana je svojevremeno progovorila za medije o tome šta je poželela snaji:

Pročitajte: Zbogom zauvek! Šokantna odluka Saše Popovića deci slomila srce

 

 

- Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu. Ja sam njima rekla da porade po tom pitanju, ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo, i dok smo voljni, a posle kako hoće - rekla je supruga Saše Popovića za "Grand online" .

Komentari (1)

Loading
Noleta

15:57 22.05.2022

Svaku sreću im želim. Nemojte pretjerivati, prosječna mlada žena . Kako li izgleda kada se ujutro probudi.