Celebrity News

Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa

Otac Ive Štrljić odbija da govori za medije, osim kada ima poslovni razlog za to, a teme na privatna pitanja izričito izbegava što nije bio slučaj ovog puta

Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa

Čuveni glumac Milan Štrljić, mlađoj populaciji poznatiji kao otac Ive Štrljić Beograd je napustio davnih ratnih devedesetih godina. Malo pre izbijanja građanskog rata on se od prve supruge, a Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku razveo, u Hrvatskoj upoznao drugu ženu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana, a sve to i još mnogo toga što se preplitalo po medijima ukazivalo je na to da sa ćerkom nije u dobrim odnosima.

Pročitajte: Njegova supruga nema pojma: Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

Instagram

 

Pisalo se godinama unazad da su glumica i glumac u zavadi, da ne pričaju, međutim Iva je sve to svojevremeno ošto demantovala, a u jednom momentu oglasio se i Milan.  

- To je sudbina tako je moralo biti. Naravno da sam se odmah vratio u Hrvatsku, čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti . Ivi, stoga, nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju. Živi u drugoj državi, ali mislim da joj ni ne trebaju moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu - istakao je Štrljić, pa dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu i istovremeno otkrio u kakvom su zapravo odnosu.

- Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem - poentirao je.

Pročitajte: Tajna serije "Igra sudbine": Uloga Dijane Erski nije bila namenjena Ivi Štrljić, već NJOJ! (FOTO)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Mery M.

09:45 14.05.2022

Milan Štrljić! Niko nije znao šta je po nacionalmosti dok nije ostavio ženu i decu u Beogradu. I zbrisao u Hrvatsku. Jer zaboga, Hrvatska je važnija od porodice. Žao mi je ovog čoveka ponekad! Očigledno ne zna šta je uradio svojoj deci!

XXL

13:14 14.05.2022

Kako god Milan je bio i ostao naš glumac i treba da bude kćerci podrška.

Diogen Laertije

17:48 15.05.2022

Dužnost majke i oca je da zajedno vaspitavaju i odgajaju dete (decu)...