Celebrity News

Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa

Otac Ive Štrljić odbija da govori za medije, osim kada ima poslovni razlog za to, a teme na privatna pitanja izričito izbegava što nije bio slučaj ovog puta

Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa

Aleksandar Krstovic, Uros Gajic/Instagram

Čuveni glumac Milan Štrljić, mlađoj populaciji poznatiji kao otac Ive Štrljić Beograd je napustio davnih ratnih devedesetih godina. Malo pre izbijanja građanskog rata on se od prve supruge, a Ivine majke balerine Slavice, sa kojom ima i sina Luku razveo, u Hrvatskoj upoznao drugu ženu fizioterapeutkinju Dašu i sa njom dobio sina Frana, a sve to i još mnogo toga što se preplitalo po medijima ukazivalo je na to da sa ćerkom nije u dobrim odnosima.

Pročitajte: Njegova supruga nema pojma: Tajna afera Srđana Predojevića sa OVOM glumicom iz Igre sudbine više ne može da se sakrije (FOTO)

Instagram

 

Pisalo se godinama unazad da su glumica i glumac u zavadi, da ne pričaju, međutim Iva je sve to svojevremeno ošto demantovala, a u jednom momentu oglasio se i Milan.  

- To je sudbina tako je moralo biti. Naravno da sam se odmah vratio u Hrvatsku, čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti . Ivi, stoga, nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju. Živi u drugoj državi, ali mislim da joj ni ne trebaju moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu - istakao je Štrljić, pa dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu i istovremeno otkrio u kakvom su zapravo odnosu.

- Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem - poentirao je.

Pročitajte: Tajna serije "Igra sudbine": Uloga Dijane Erski nije bila namenjena Ivi Štrljić, već NJOJ! (FOTO)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Mery M.

09:45 14.05.2022

Milan Štrljić! Niko nije znao šta je po nacionalmosti dok nije ostavio ženu i decu u Beogradu. I zbrisao u Hrvatsku. Jer zaboga, Hrvatska je važnija od porodice. Žao mi je ovog čoveka ponekad! Očigledno ne zna šta je uradio svojoj deci!

XXL

13:14 14.05.2022

Kako god Milan je bio i ostao naš glumac i treba da bude kćerci podrška.

Diogen Laertije

17:48 15.05.2022

Dužnost majke i oca je da zajedno vaspitavaju i odgajaju dete (decu)...