Celebrity News

Kad sin NAPUSTI PORODICU i neće da dođe ni na majčin 60. rođendan: Brena objavila Stefanovu sliku, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Stariji sin Lepe Brene potpuno je nestao sa javne scene i iz života porodice Živojinović, a već neko vreme spekuliše se da je razlog takvog njegovog ponašanja loš odnos sa majkom i ocem

Kad sin NAPUSTI PORODICU i neće da dođe ni na majčin 60. rođendan: Brena objavila Stefanovu sliku, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Stariji sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, svojevremeno je odlučio da prekine muzičku karijeru i povuče se iz javnosti. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će njegov odlazak sa javne scene, podrazumevati i udaljavanje od članova porodice.

Pročitajte: Konačno otkriveni detalji porodičnog odnosa! Brena sinu uputila brutalnu poruku: Ja ti više nisam mama

Ata Images

 

Proteklih meseci spekuliše se da se na ovaj, pomalo radikalan potez, stariji sin Lepe Brene odlučio jer se posvađao sa ocem bivšim teniserom Bobom Živojinovićem, majkom pa i braćom Filipom i Viktorom, te da odbija da sa njima stupi u bilo kakvu komunikaciju. Navodno ni na mamin 60. rođendan nije došao, niti poslao čestitku što je pevačicu potpuno slomilo. 

Pročitajte: Ima li šta tužnije od braće koja se više NE VOLE: Viktoru Živojinoviću SLOMLJENO SRCE zbog najnovijeg Stefanovog poteza, Brena u suzama

Luka Šarac

 

Iako u javnosti uvek nasmejana i na pitanja o Stefanu odgovara kao da je sve u redu, mnogi su primetili da Brenina bol tinja iz dana u dan sve više. Tvrde da ona odbija da prizna da je situacija sa sinom izmakla kontroli, te da stalno traži razloge i načine da zapuši usta onima koji po gradu šire informacije o neprijatnom delu njene privatnosti.

Pročitajte: Lepa Brena prekinula ćutanje, progovorila o odnosima sa sinom i konačno otkrila gde je Stefan: Uskoro će se sve saznati

Boško Karanović

 

Povod da se sinu ponovo pred svetom obrati i tako demantuje naslove da nisu u dobrim odnosima Lepa Brena pronašla je u obeležavanju njegovog 30. rođendana. Na svom "Instagram" profilu objavila je njegovu fotografiju iz perioda kada je bio beba i u komentaru emotivno dodala:

- Srećan rođendan prva i najdraža radosti moja. Voli te mama puno.

Pročitajte: Obrt u istrazi: Posle 20 godina otkriveno ko je učestvovao u otmici Stefana Živojinovića

Instagram

 

Ovom porukom pevačica je raznežila fanove, koji sada ne znaju u šta da veruju da li se ili se nije dogodio raskol u porodici Živojinović i zašto ako nije, Stefan i dalje odbija da dolazi na porodične proslave.

Komentari (0)

Loading