Celebrity News

Čuveni Bekutin hit svi znate posvećen je OVOM pevaču: Nije hteo da prihvati našu vanbračnu ćerku, izrasla je u NAJLEPŠU DEVOJKU (FOTO/VIDEO)

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe napisala najveći hit Ane Bekute

Čuveni Bekutin hit svi znate posvećen je OVOM pevaču: Nije hteo da prihvati našu vanbračnu ćerku, izrasla je u NAJLEPŠU DEVOJKU (FOTO/VIDEO)

Ljubavna afera Dragana Kojića Kebe i Ljiljane Jevremović svojevremeno je bila u žiži interesovanja, a pevač se našao na meti osude kada je tek sudskom prinudom priznao vanbračnu ćerku Inu, za koju se pisalo da je njegova deca, Igor i Nataša ni danas nisu prihvatili kao sestru.

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe danas radi u poslastičarnici, ljubavlju obasipa dvadesetdvogodišnju ćerku, a o njegovom odnosu prema Ini svojevremeno je rekla:

- Niko ga nikada nije terao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ina ceni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i super nam je i bilo i biće bez njega... Samo malo oblaka za rođendane i Nove Godine ali to brzo prođe - izjavila je Ljiljana svojevremeno za "Blic".

Pročitajte: SUROVO! Nataša Kojić PRVI PUT govori o vanbračnoj ćerki svog oca Kebe - TO NIJE MOJA SESTRA

Foto Instagram, Dejan Milicevic

 

Ljubavnica Dragana Kojića Kebe posvetila mu ovu pesmu

Ipak, kada je do kraha ljubavi došlo Ljiljana nije lako prebolela, već je Kebi posvetila pesmu "Godinama", koju je maestralno otpevala Ana Bekuta, a čiji stihovi glase:

"Kad u duši zastudeni ti, Dragane, dođi meni nek zaceli moja rana sve u ime naših dana. Ni čula te, ni videla
godinama, godinama, ali kad poželim ti ćes doći da ne budem sama. "

Komentari (0)

Loading