Celebrity News

Koliko je samo ZGODAN: Maja Nikolić sinoć povela muža na modnu reviju, sve žene se gurkale laktovima dok su ga gledale (FOTO)

Suprug Maje Nikolić ne eksponira se često u javnosti...

Koliko je samo ZGODAN: Maja Nikolić sinoć povela muža na modnu reviju, sve žene se gurkale laktovima dok su ga gledale (FOTO)

Suprug Maje Nikolić njena je najveća podrška, a javnost nema često prilike da ga vidi. Iako neguju svoju ljubav već više od dve decenije, najveći deo privatnosti čuvaju isključivo za sebe, te se Aleksandar ne eksponira često, mahom zato što nije javna ličnost.

Suprug Maje Nikolić ponovo u javnosti

Reflektore i scenu on prepušta svojoj lepšoj polovini, ali nedavo je napravio izuzetak. Naime, na skoro održanoj reviji Biljane Tipsarević ruku po ruku pojavili su se Maja i Aleksandar. Roditelji troje dece, svojom gracioznošću oduševili su sve prisutne, a svi su se obradovali kada su ih ugledali zajedno.

Pročitajte: Vidi se da mi treba odmor - Maja Nikolić objavila fotografiju BEZ TRUNKE ŠMINKE, svi komentarišu JEDNO

Boško Karanović

 

Poziravši okupljenim fotoreporterima, voditeljka i njen suprug odisali su elegancijom, a outfite su u potpunosti uskladili. Oboje elegantni, raspoloženi i zaljubljeni lepo su se proveli na pomenutom događaju, a ovo njihove izdanje komentarisaće se danima.

Pročitajte: Raskošna vila na Dedinju - Očaraće vas luksuz u kom Maja Nikolić živi sa porodicom! Sve je u staklu i nežnim tonovima (FOTO)

Boško Karanović

 

Inače, Maja Nikolić je takođe privukla pažnju asesoarom koji je ponela. U pitanju je torbica prestižnog brenda, koja je hit ove sezone, a ona ju je tako nenametljivo uklopila uz čitavu odevnu kombinaciju.

Komentari (0)

Loading