Celebrity News

JOŠ UVEK TE VOLIM: Dragana Mićalović POSUSTALA i vratila se bivšem, evo koga ljubi (FOTO)

Dragane Mićalović ponovo zaljubljena

JOŠ UVEK TE VOLIM: Dragana Mićalović POSUSTALA i vratila se bivšem, evo koga ljubi (FOTO)

Mada je izjavila da nakon prekida poslednje emotivne veze želi mir i predah od ljubavnih zavrzlama, čini se da se glumica Dragana Mićalović po pitanju solo statusa ipak predomislila. Spekuliše se da je ljubav ponovo zaposela njeno srce i prevladala razum i tvrdoglavost, a sve je na videlo došlo kada je pre par dana na svom "Instagram" profilu objavila emotivne stihove, upućene nekome.

Pročitajte: Kombinezon koji ćete kupiti već sutra! Dragana Mićalović održala stilsku lekciju, OVAKVU je još niste videli (FOTO)

 

 

Reči pesme jasno su kako nama tako i glumičinim pratiocima stavile do znanja da je Dragana Mićanović ponovo zaljubljena, a evo šta je poručila. 

- Ne govorim ti baš u zadnje vrijeme da te volim i ne gasim ti svjetlo u očima prije spavanja. ne govorim ti nešto nježno i ne grlim ti dušu ali ovo ti moram reći...previše je gorkog i ljudi su grubi pa ako i ne govorim još uvijek te ono najlepše u meni voli i ljubi - napisala je dramska umentica i ostavila nas, da se kao i svi pitamo da li je ove stihove posvetila novom ili možda pak nekom od bivših momaka.

Pročitajte: Više nema šta da se krije: Dragana Mićalović ponovo zaljubljena u ekskluzivnom intervjuu PRVI PUT O NOVOJ LJUBAVI!

 

 

Sva ova pitanja i potpitanja, nažalost, ostaće na bazi spekulacija, jer je Dragana davno obećala da na temu emotivnih odnosa neće više govoriti. Po mišljenju mnogih u rečima "još uvek" stoji mala naznaka da se ipak radi o bivšoj ljubavi. 

 

Komentari (0)

Loading