Celebrity News

Da li je bolji frajer od Svetozara: Evo ko na rođendan sada ljubi Jelenu Đokić (FOTO)

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima, ipak očigledno nedovoljno dobrim da nastave da dele lepe trenutke

Da li je bolji frajer od Svetozara: Evo ko na rođendan sada ljubi Jelenu Đokić (FOTO)

Tek kada su pre više od godinu dana stavili tačku na svoj brak, Jelena Đokić i Svetozar Cvetković postali su značajno interesantniji medijima i široj javnosti. Svaki korak bivših supružnika, među kojima je 19 godina razlike, u stopu se iz dana u dan prati, a sve u cilju da se dozna da li su zaista, zbog dece Klare i Luke, u odličnim odnosima, kako oni to za javnost predstavljaju. 

Pročitajte: Pokupila je decu i otišla OVDE! Evo gde živi Jelena Đokić posle RAZVODA, jedan DETALJ će vas baš začuditi (FOTO)

Jakov Simović

 

Jedan detalj nedavno odao je glumca i glumicu, a govori više od onoga što su njih dvoje spremni da kažu za štampu i portale. Naime, Jelena je pre par dana obeležila 45. rođendan i na svom "Instagramu" pokazala od koga je sve dobila čestitke. Među onima koji su joj putem društvenih mreža poželeli sve najbolje našli su se Branislav Trifunović, Suzana Lukić, Danica Maksimović, dok je čestitka njenog bivšeg izabranika, koji je inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, ovoga puta izostala. 

Pročitajte: Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda mesecima glumili sreću! Otkrivamo zašto se porodica RASPALA

Instagram

 

Jelena Đokić i Svetozar Cvetković nakon razvoda neprestalno su u žiži interesovanja

Sve govori da su odnosi među bivšim ljubavnicima ipak drastično zahladneli, a evo kojim rečima je Jelena obajasnila kako se nosi sa stvarima koje se ne mogu vratiti.

- Dobro je stajati na svojim nogama. Često sam ostajala bez baze, stvoriš negde neke ljude, pa se premestiš, i onda se pitaš šta ćeš sad s onim. Vremenom, to iza tebe bledi - napisala je dramska umetnica, koja je na dan rođendana objavila i čestitku muškarca koji se na "Instagramu" potpisuje kao Vinko Radovani, te su mnogi odmah posumnjali da je on razlog Svetozarove ćutnje.

Pročitajte: Jelena Đokić prebolela razvod, glumica zaintrigirala najnovijom objavom: Nemoj da se raduješ, ne razmišljam o tebi

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading