Celebrity News

Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje! Plakala je stalno, a sada je Goca Lazarević progovorila o nasilju u porodici

Goca Lazarević nasilje je preživela u mladosti

Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje! Plakala je stalno, a sada je Goca Lazarević progovorila o  nasilju u porodici

Ako je suditi po njenom širokom osmehu, gotovo je nemoguće poverovati da je Goca Lazarević nasilje preživela. Estradna umetnica, koja pleni šarmom i neverovatnom pozitivnom energijom, nažalost, u mladosti se susrela prvo sa psihičkom, a zatim i fizičkom torturom. Teško životno razdoblje počelo je, naime, kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći, te joj se otac oženio ne jednom, već nekoliko puta, a među maćehama, koje su se nizale nije se našla niti jedna koja je prema Goci i njenom bratu bila nežna i blagonaklona.

Pročitajte: Nisu krenuli putem svojih roditelja: Evo kako danas izgledaju i šta rade deca Goce Lazarević i Zahara (FOTO)

 

 

Poslednja među njima sa sobom je čak dovela i sina, koji je batinama izražavao nezadovoljstvo prema Goci.

- Bio je razmažen i svaki dan me je tukao. Nije voleo što sam tu. Jednom, kada sam mu vratila njegova mama rekla je da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog momenta sam živela kod tetke Rade u jednoj čatmari - ispričala je delić svoje teške životne priče pevačica, koja se u sličnoj situaciji, bez podrške, oslonca i ušuškanog krova nad glavom našla i nakon razvoda od Milutina Popovića Zahara.

- Nakon razvoda sam plakala svaki dan. Otišla sam sa decom i sve sam ostavila. Preselila sam se u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jedan televizor i jedan tranzistor. Bilo je mnogo teško - zaključila je ona.

 

 

Komentari (0)

Loading