Celebrity News

Uhvaćen u preljubi! Fotografije ne lažu, dečko Snežane Đurišić ljubi drugu

Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić - bruje domaći mediji

Uhvaćen u preljubi! Fotografije ne lažu, dečko Snežane Đurišić ljubi drugu

Vest da je Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić u domaćoj javnosti odjeknula je poput bombe. Naime, već neko vreme šuška se da su pevačica i njen emotivni izabranik, ginekolog Vanja u zategnutim odnosima.

Prvo su u javnost isplivale fotografija na kojima se neposredno pred ulazak na svadbu sina Suzane Jovanović u kolima raspravljaju, a onda se Vanja Milošević na pomenu Merime Njegomir pojavio sam.

Pročitajte: Ko ovo može da preživi? Snežani je SRCE SLOMLJENO - Njen izabranik Vanja NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI, ovo su svi detalji

Rajko Ristić

 

Iako njihova veza traje godinama i izgradili su zajednički život u Snežaninoj vili u Jajincima, u poslednje vreme tenziju je bilo nemoguće sakriti. Pa ipak, ništa od toga nije slutilo na to da Vanja Milošević vara svoju izabranicu, sve dok se u listu "Svet" nisu pojavile fotografije na kojima se u automobili ljubi sa plavušom, koja možda liči, ali zasigurno nije Snežana Đurišić.

Rajko Ristić

 

Identitet misteriozne dame domaćoj javnosti nije poznat, ali je jasno da će ove fotografije doktor svojoj izabranici malo teže objasniti. Međutim, kako se oboje ovim povodom još uvek nisu javno oglasili nije jasno kakva je priroda odnosa Vanje Miloševića i nepoznate dame i šta o svemu tome misli pevačica.

Komentari (5)

Loading
Николај Српски

10:56 30.05.2022

Снежана јави се ја те варати нећу а ти мене можеш баш ме брига💖

Marko

18:18 30.05.2022

Pa, teško mi je zamisliti da su oni par. Oni su iz socijalno drugačijih porodica,različitog obrazovanja,različitog poimanja sveta,života,ljubavi...totalni raspar tako da je jasno da ima mladu devojku koja ga mnogo bolje uveseljava i Cini sretnim...