Celebrity News

Ko ovo može da preživi? Snežani je SRCE SLOMLJENO: Njen izabranik Vanja NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI, ovo su svi detalji

Vanja Milošević napravio dete studentkinji, pišu domaći mediji

Ko ovo može da preživi? Snežani je SRCE SLOMLJENO: Njen izabranik Vanja NAPRAVIO DETE STUDENTKINJI, ovo su svi detalji

Vanja Milošević napravio dete studentkinji izvestili su domaći mediji, a onda je usledio šok. Pevačica Snežana Đurišić, prema pisanju Pink.rs, odlučila je da plaća alimentaciju tom detetu.

Pre nekoliko godina, doktor Vanja Milošević studentkinji je napravio dete, a kada je u priču uputio svoju izabranicu Snežanu Đurišić, ona je odlučila da mu pomogne pa je detetu počela da plaća alimentaciju.

- Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Vanja joj je sve priznao na samom početku veze, da se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkrio je svojevremeno izvor za pomenuti portal.

Pročitajte: Emotivni partner Snežane Đurišić RASKRINKAN - Tajna koju je godinama čuvao IZAŠLA NA VIDELO, ONA mu pomogla da sve sakrije

Ata Images

 

– Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju.

Ubrzo nakon što je ušao u vezu sa Snežanom rodila se devojčica, a emotivna izabranica Vanje Miloševića, kako se tada šuškalo ponudila mu je svoju pomoć pri plaćanju alimentacije u vrednosti od 80.000 dinara.

Njih dvoje ne samo da su zbog njegove iskrenosti očuvali vezu već su otpočeli i zajednički život u njenoj porodičnoj vili u Jajincima.

 

 

Komentari (1)

Loading
Lili

00:50 30.05.2022

A gdje ona" nabasa" na njega?? Njemu se po faci vidi da je mangup,pa još ginekolog i da bude veran? Trebo mu njen komfor i novac.