Celebrity News

STIŽU TROJKE! Posle pomirenja sa Milanom, Rada viđena kako napušta kliniku, sreći nema kraja

Rada Manojlović i Milan Stanković prema pisanju medija, nedavno su obnovili svoju vezu

STIŽU TROJKE! Posle pomirenja sa Milanom, Rada viđena kako napušta kliniku, sreći nema kraja

Vladimir Sporčić / Story arhiva

Rada Manojlović i Milan Stanković pre nekoliko nedelja, prema pisanju medija, obnovili su svoju vezu, a sada je pevačica donela još jednu važnu odluku. 

Naime, pevačica je viđena kako napušta kliniku na kojoj je, sa estetskim hirurgom, nakon 14 godina karijere, dogovorila prvi estetski zahvat. Rada je odlučila da ugradi silikone i to jake trojke.

- Radi su oduvek aduti bili duge noge i dobar glas i nikad nije imala kompleks zbog malih grudi. Kad je raskinula sa Harisom, rekla mi je da želi da promeni nešto na sebi. Mislila sam da hoće da promeni frizuru, kao većina žena posle raskida, ali ona me je iznenadila. Rekla mi je da namerava da ugradi silikone - otkriva za "Informer" Radina bliska prijateljica.

Rada Manojlović i Milan Stanković - posle pomirenja usledila još jedna odluka

- Rada je sa sestrom Majom pre nekoliko dana bila na konsultacijama kod plastičara. Definitivno će ugraditi silikone, ali neće preterivati. Izabrala je "jake trojke", koje će najverovatnije ugraditi krajem leta jer sve do tada ima zakazane tezge, koje ne želi da otkazuje zbog operacije - priča sagovornica i dodaje da je folk zvezda sa doktorom pričala čak i o operaciji nosa:

- Rada se raspitivala i o operaciji nosa, ali je na kraju odustala od toga. Rekla je da nema dovoljno hrabrosti i za tu operaciju, iako mi je priznala da su joj smetale prozivke koleginica da ima veliki nos. Ma kad je već rešila da operiše grudi, ubeđujem je da smanji i nos, ali ne verujem da će me poslušati.

Pročitajte: Svi smo sumnjali, sad je STIGLA POTVRDA - Milan i Rada PONOVO ZAJEDNO, odao ih JEDAN DETALJ

Rada Manojlović nikada nije krila da je spremna da nešto promeni onda kada ne bude zadovoljna:

- Ako nešto krene da mi visi ili spada i kad pomislim da nešto ne valja na mom telu, popraviću to. Kada uđem u neke godine, vrlo je moguće da ću se operisati

 

Komentari (1)

Loading
Marina

18:16 31.05.2022

E kad bi jos mogla da joj se ugradi pamet, ponasanje, pravilna komunikacija i da nauci da sklopi jednu prosto prosirenu recenicu vez gramaticke greske, gde bi joj bio kraj!