Celebrity News

Tužna, ali stilizovana: Detalj na ušima Jelene Đoković skrenuo pažnju svih na Roland Garosu, evo zašto opet svi o njoj pričaju (FOTO)

Stil Jelene Đoković ponovo je glavna tema domaće javnosti

Tužna, ali stilizovana: Detalj na ušima Jelene Đoković skrenuo pažnju svih na Roland Garosu, evo zašto opet svi o njoj pričaju (FOTO)

Novak Đoković završio je svoje učešće na Roland Garosu i tako ostao bez 21. Grend Slem titule, poražen od Rafaela Nadala. Pa ipak, osim razumevanja navijača za Noleta, njegov poraz na ovom turniru definitivno je zasenila njegova supruga Jelena koja ga je motrila sa tribina.

Naime, stil Jelene Đoković ponovo je postao glavna tema domaće javnosti. Supruga prvog reketa sveta bodrila je Noleta sa tribina, a nije krila ni koliko je bila zabrinuta tokom trajanja meča. Pa i pored njene tuge, modni znalci nisu mogli a da ne prokomentarišu njen modni odabir.

Pročitajte: Frizura Jelene Đoković sa kojom ćete izgledati 10 godina mlađe - Pogledajte kakva se pojavila juče na Rolan Garosu (FOTO)

Profimedia

 

Naime, Jelena se na turniru pojavila u kežual varijanti sa blagom i svedenom šminkom i jednostavnom frizurom, što je prepoznatljivo, kao njen upečatljivi look, kome je gotovo uvek vrena. Bež trenč kaput, punđica i jednostavna garderoba ipak su dobile svojevrsni modni prizvuk šika, jer je Jelena svoj izgled upotpunila ekscentričnim asesoarima.

Profimedia

 

Naime, jednostavni look podigla je neobičnim zlatnim alkama, koje su ove sezone ponovo u modi i tako učinila da i u ovoj prilici izgleda ležerno i moderno, što je stil karakterističan za gotovo svako njeno pojavljivanje.

Komentari (0)

Loading