Celebrity News

Kad ti ovakva žena UNIŠTI BRAK: Evo kako izgleda 20 godina mlađa Kuburina ljubavnica sa kojom je prevario ženu Mariju (FOTO)

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure pre osam godina podigla je veliku prašinu u medijima

Kad ti ovakva žena UNIŠTI BRAK: Evo kako izgleda 20 godina mlađa Kuburina ljubavnica sa kojom je prevario ženu Mariju (FOTO)

Brak Aleksandra Srećkovića Kubure i Marije Savić nekoliko puta pre konačnog razvoda bio je pred krahom. Glumac i fitnes instruktorka uspevali su nekako, samo na njima poznat način, da trzavice razreše i jedno drugome se iznova vrate, ipak jedan problem uneo je duboko razdor u njihov odnos i od tog momenta supružnici nisu više mogli da se oporave. Reč je o glumčevoj preljubi sa Petrom Radivojević, koji su čak i mediji zabeležili.

Pročitajte: Srećniji nego ikada: Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda konačno krenuo dalje, vestima oduševio javnost

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra (@iampetrrra)

 

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure i dramski umetnik upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu. Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Par je prvo viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde je boravio pet dana u iznajmljenom stanu, a prvi poljubac zabeležen javno dogodio se na Zemunskom keju. 

Pročitajte: Kad se dvoje ljudi koji su delili život SVAĐAJU oko nekretnine: Bolni detalji Kuburinog razvoda

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure i glumac pojavili su se zatim zajedno na premijeri jednog filma kada je Petra naočigled prisutnih gostiju ustala sa stolice, zagrlila Kuburu i poljubila ga u usta. Često su se tih dana dramski umetnik i njegova nova izabranica mogli videti zajedno, najviše kako provode vreme po kafićima i razmenjuju nežnosti, a slike koje su se tada pojavile u javnosti potpuno su slomile njegovu suprugu.

Porčitajte: Razlika od 17 godina braću čini još bližom: Ovo su sinovi Aleksandra Srećkovića Kubure (foto)

Instagram

 

Iako su se nakon toga Aleksandar i Marija navodno pomirili, činjenica je da niko od njih pomenuti događaj nije zaboravio. Fitnes instruktorka je uskoro milo za drago vratila mužu, a potom je usledio i konačan razlaz. 

Komentari (4)

Loading
Srba

06:46 01.06.2022

To su nase zene (balkanke), samo da je tuđe,crno i maljavo...

Ana

10:02 01.06.2022

Ljubavnice ne unistavaju brakove. Unistavaju ga oni koji su u braku tako sto varaju.

neka tamo

16:42 01.06.2022

Kako je ruzna sa sminkom i zlobno izgleda ,mogu misliti bez sminke ,sacuvaj Boze