Celebrity News

Aleksandra Jeftanović sa mužem otputovala na prvi vikend bez dece: Evo koji romantični gest joj je suprug priredio(FOTO)

Muž Aleksandre Jeftanović izuzetno je šarmantan i zgodan, ipak retki su momenti kada ga možemo videti u javnosti

Aleksandra Jeftanović sa mužem otputovala na prvi vikend bez dece:  Evo koji romantični gest joj je suprug priredio(FOTO)

Već na samom početku veze, a kasnije i braka muž Aleksandre Jeftanović bio je izričit po pitanju javnog pojavljivanja sa voditeljkom. Jasno joj je stavio do znanja da on to ne voli, da ga fotografisanje za medije i društvene mreže još manje zanima, dok ona tu njegovu želju godinama poštuje i ne trudi se da ga nagovori da promeni mišljenje. Na njenom "Instagram" profilu, stoga, mogu se videti isključivo slike sa decom Anom i Aleksom, a sada je Aleksandra na iznenađenje svih napravila mali ustupak.

Pročitajte: Retka zajednička fotografija: Muž Aleksandre Jeftanović je pravi frajer

 

 

Povod za to bilo je prvo putovanje sa mužem bez naslednika. Aleksandra i Aleksandar Švraka, naime, otputovali su u Italiju samo za vikend, a koliko je njoj i suprugu bilo lepo, uprkos tome što su im deca nedostajala, voditeljka je nagovestila kroz dve zajedničke fotografije i par reči.

- Vikend sa ćaletom moje dece - napisala je ona, dok pomenute slike jasno govore da su osim šetnje i obilasku skladni supružnici uživali i u italijanskim specijalitetima. Voditeljku je potom suprug odveo na romantičnu degustaciju najboljih tamošnjih vina.

 

Komentari (0)

Loading