Celebrity News

Marićev kofer je ionako ODAVNO SPAKOVAN: Vesna Radusinović objavila fotografiju u zagrljaju drugog, poznatog srpskog milionera (FOTO)

Brak Vesne Radusinović i Milomira Marića traje tri decenije i do sada se pokazao kao vrlo stabilan i skladan

Marićev kofer je ionako ODAVNO SPAKOVAN: Vesna Radusinović objavila fotografiju u zagrljaju drugog, poznatog srpskog milionera (FOTO)

Vesna Radusinović i Milomir Marić u braku su skoro tri decenije. Za sve to vreme o njihovom odnosu nije se mogla čuti niti jedna jedina ružna reč. Skladni supružnici sami su mnogo puta u duhovitom maniru za medije govorili o međusobnim različitostima i prepirkama, a Vesna se čak svojevremeno našalila da Marićev spakovan kofer stalno stoji u predsoblju. Isticala je i da ne veruje u kompromise, već u ogromnu ljubav i slobodu, koja joj pomaže da svakodnevno otkriva sve veću bliskost sa urednikom Srećne televizije, dok ljubomoru i scene ne trpi. Vodeći se time književnica je nedavno na svom "Instagram" profilu objavila fotografiju dok pozira u zagrljaju drugog muškarca uz komentar:

- Pogodite ko dolazi na večeru.

Pročitajte: Brak Vesne Radusinović i Milomira Marića - nova etapa: Sreća je konačno zakucala i na njihova vrata (FOTO)

 

 

Na slici kraj Vesne je milioner i političar Bogoljub Karić. Mada je reč o dugogodišnjem prijatelju porodice svi su se pitali da li će Marić ravnodušno reagovati na ovaj post ili pak oprostiti supruzi ovu prisnost.

Pročitajte: To je zaista on: Zdravstveno stanje Milomira Marića sve zabrinulo, fotografija otkriva kako sada izgleda

 

 

Brak Vesne Radusinović i Milomira Marića otpočeo je nakon što se književnica razvela od Dževdeta Tuzlića, a novinar je Vesninog sina Vedrana  iz prvog braka prihvatio kao svog, što je dodatno učvrstilo njihovu ljubav.

 

Komentari (0)

Loading