Celebrity News

Nikola Demonja SPAKOVAO KOFERE i napustio Anu i decu! Svi detalji rastanka

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje sklopljen je pre deset godina, a skladni supružnici, roditelji dvoje mališana, nisu imali većih trzavica

Nikola Demonja SPAKOVAO KOFERE i napustio Anu i decu! Svi detalji rastanka

Godinama unazad mogli su se čuti komentari da je brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje idealan, da su pevačica i saksofonista par za primer i da bi gotovo svi zaljubljeni na njih  trebalo da se ugledaju. Sve su činili Ana i Nikola da od svog braka, a kasnije kada su dobili decu Niu i Lava i od svoje bračne zajednice naprave bajku i u tome su uspeli. Ljubav, poverenje, poštovanje među njima bivali su iz dana u dan sve veći, a muzički par nije se štedeo kada je trebalo javno da govori o svom odnosu.

Pročitajte: Ana Štajdohar i Nikola Demonja neutešni, zadesila ih velika tragedija (foto)

Jovanka Bojković

 

Kada se sve ovo uzme u obzir ne čudi što je Nikolino napuštanje porodičnog doma toliko začudilo javnost. Saksofonista je, naime, spakovao kofere, svoj saksofon i otputovao u Ameriku, ali ne za stalno kako se to mnogima na tren učinilo, već na više meseci zbog turneje sa pevačem Zdravkom Čolićem. Budući da te vrste nastupa umeju da se oduže i potraju i po godinu dana, tačnije više od očekivanog, svi su se pitali kako je Demonja u ovom momentu mogao da ode od Ane i svojih mališana.

Pročitajte: Sneg bela kuhinja, trpezarija i raskošni dnevni boravak prosto će vas ostaviti bez daha: Ovde žive Ana Štajdohar i Nikola Demonja (FOTO)

 

Činjenica je da ni muzičaru samom nije lako u tuđini. Porodica mu izuzetno nedostaje, te ne krije da će sledeći put dobro porazmisliti kada se dene na toliko dugačak put. Iako posle završenih svirki ima vremena na pretek za obilazak gradova i znamenitosti, Nikola to vreme koristi kako bi bio na video pozivu sa najmilijima. Koliko mu fale obelodanio je i nedavno porukom koju je uputio supruzi povodom desete godišnjice braka.

- Pre tačno 10 godina, bili smo na žurci, svadbenoj i sjajno se proveli. Oženio me moj kum @milos.perazic, a ceremoniju (pošto smo se zvanično venčali mesec i po’ pre toga) nam je izveo maestralni Sergeja Trifunvića uz pomoć divne Bojane Stamenov moja lepša polovina i ja smo 20.05.2012. samo proslavili ono što smo do tog trenutka godinama već živeli. A ja sam danas u dalekom Torontu, i večeras sviramo koncert, a ovo ostavljam kao uspomenu i podsetnik za neke buduće dane, ali i kao podsetnik da moramo da proslavimo kad se vratim kući - napisao je Demonja.

 

 

 

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje i dalje je za primer mnogima, a bračni par uzor je roditeljima koji se slažu da batina ipak nije iz raja izašla.

 

Komentari (0)

Loading