Celebrity News

POSLE SVIH PONIŽENJA: Snežana Đuričić jasno stavila do znanja ODLUKU o RASKIDU sa doktorom Vanjom

Snežana Đurišić oprostila prevaru svom izabraniku Vanji

POSLE SVIH PONIŽENJA: Snežana Đuričić jasno stavila do znanja ODLUKU o RASKIDU sa doktorom Vanjom

Pre nekoliko dana domaća javnost ostala je u šoku, od kada su u listu "Svet" izašle paparaco fotografije na kojima se vidi da ginekolog Vanja Milošević ljubi izvesnu plavušu, čiji identitet javnosti nije poznat. A sada je posle gesta pevačice jasno da je Snežana Đurišić oprostila prevaru.

Rajko Ristić

 

Naime, nekoliko dana, nakon što se u javnosti pisalo o novoj aferi uglednog beogradskog ginekologa, Snežana Đurišić na proslavu lista "Informer" došla je upravo sa njim.

O spremnosti da oprosti, nije bilo sumnje, s obzirom da je pevačica od prvog dana za svog izabranika imala razumevanja. Još od kada je saznala za vanbračno dete koje je napravio studentkinji, pevačica je za svog partnera bila podrška i oslonac, pa mu je u nekoliko navrata pomogla čak i oko plaćanja alimentacije.

Pročitajte: Emotivni partner Snežane Đurišić RASKRINKAN - Tajna koju je godinama čuvao IZAŠLA NA VIDELO, ONA mu pomogla da sve sakrije

Ata Images

 

Sa druge strane, fotografije na kojima je doktor prisan sa drugom ženom, za pevačice su bile težak, ali ne i neoprostiv udarac, a da li je Snežana Đurišić oprostila prevaru svom partneru javnosti još uvek nije poznato, s obzirom da se lekar još nije oglasio o prirodi odnosa koji ima sa nepoznatom plavušom.  Ipak, sudeći po poslednjim zajedničkim fotografijama između emotivnih partnera nema sukoba i sve je u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading