Celebrity News

Mama Ljubica Karađorđević pokazala TEK ROĐENU ĆERKU! Upoznajte princezu Isidoru, JEDAN DETALJ svima zapao za oko (FOTO)

Ćerka princa Mihaila Karađorđevića stigla je na svet polovinom maja, a ponosni roditelji tek sada su pokazali na koga njihova druga mezimica liči

Mama Ljubica Karađorđević pokazala TEK ROĐENU ĆERKU! Upoznajte princezu Isidoru, JEDAN DETALJ svima zapao za oko (FOTO)

Princ Mihailo Karađorđević i njegova supruga princeza Ljubica 17. maja dobili su ćerku Isidoru, a malena naslednica srpskog prestola je neodoljiva, što su prvi utisci onih koji su imali tu čast da je čim je izašla iz porodilišta vide. Sada je i javnost dobila privilegiju da se uveri liči li princeza na mamu ili tatu, a sve zahvaljujući Ljubičinom "Instagram" postu.

Pročitajte: Čestitamo! Porodila se Ljubica Karađorđević, upoznajte malu princezu prelepog imena (foto)

 

 

Mihailova izabranica, naime, objavila je fotografiju na kojoj je Isidora u zagrljaju četiri godine starije sestre Natalije a taj dirljiv momenat opisala je rečima.

- Nе mogu da se odlučim šta mi je draže: koliko su neodoljive zajedno, ili pomisao kakvo će to neraskidivno prijateljstvo biti kada malo porastu.

Pročitajte: Ona je zaista kao princeza: Svi detalji glamuroznog venčanja Danice i Filipa Karađorđevića (FOTO)

 

 

U produžetku Ljubičinog posta nizali su se komplimenti, a svi su primetili koliko je princeza Natalija požrtvovana i koliko voli sestricu.

Druga ćerka Mihaila Karađorđevića nesumnjuvo je privukla veliku pažnju javnosti, koja će ipak sačekati da malena princeza malo poraste ne bi li donosila zaključke na koga je likom, a na koga podseća temperamentom.

Komentari (0)

Loading