Celebrity News

ZBOGOM ZAUVEK! Aleksandra Prijović obrisala sve fotografije sa Filipom sa Instagrama

Postupak Aleksandre Prijović šokirao javnost

ZBOGOM ZAUVEK! Aleksandra Prijović obrisala sve fotografije sa Filipom sa Instagrama

Postupak Aleksandre Prijović ne prestaje da se komentariše. Naime, pevačica je obrisala sve fotografije sa suprugom Filipom sa društvene mreže Instagram. I da je obrisala fotografije samo sa njim, možda bi i imalo smisla nagađati o prirodi njihovog odnosa, međutim, pevačica je obrisala sve svoje objave na pomenutoj mreži.

Ovakav postupak Aleksandre Prijović neko bi mogao videti kao pripremu velikog projekta, koji tek sledi, dok oni koji o poslu mlade pevačice i svetu šoubiznisa znaju malo više u ovome vide veliki i mudar marketinški potez. Naime, Aleksandra radi na pripremi novog albuma, koji je sudeći po onome što vidimo, sve bliže da ugleda svetlost dana.

Pročitajte: Brena je Priji OKRENULA LEĐA i za to ima debeo razlog - Uznemirujuće vesti iz porodice Živojinović

Instagram

 

Ovom postupku pribegavaju brojne ličnosti sa svetske muzičke scene, počev od Tejlor Svift pa nadalje, a kod nas je novinu, ne po prvi put, donela Prija. 

I dok postupak Aleksandre Prijović jedne navodi da se pitaju o njenom braku, a druge o karijeri, ona je gestom pogodila pravo u metu i pred izlazak novog albuma ponovo postala glavna tema u domaćim medijima.

Komentari (0)

Loading