Celebrity News

Brena je Priji OKRENULA LEĐA i za to ima debeo razlog: Uznemirujuće vesti iz porodice Živojinović

Lepa Brena i Aleksandra Prijović, svađa na pomolu - naslov je koji se često može videti u medijima, uprkos tome što popularne svekrva i snaja ne daju mnogo povoda za to

Brena je Priji OKRENULA LEĐA i za to ima debeo razlog: Uznemirujuće vesti iz porodice Živojinović

Otkako su se orodile pevačice Lepa Brena i Aleksandra Prijović na tapetu su tabloida, koji vrlo često samo na osnovu malih nagoveštaja pojedinica pretpostavljaju da se svekrva i snaja ne slažu dobro. Iako su obe mnogo puta to demantovale i čak se za prestižne magazine slikale zajedno govoreći upravo o svom divnom odnosu, čini se da "zlobnici" ne odustaju i na sve načine pokušavaju da ih posvađaju. Bar jednom mesečno raspravja se o njihovim međusobnim potezima, a naslovi poput "Lepa Brena i Aleksandra Prijović svađa na pomolu" samo su neki od onih koji se već godinama vrte po portalima i štampi. 

Pročitajte: Posle prodaje Granda došlo je vreme da se stvari razjasne: Boba Živojinović otkriva VELIKU ISTINU o svojoj supruzi Breni

Andreja Damnjanović

 

Kako bi stao na put ovakvim bespotrebnim pričama, za javnost je odlučio da progovori blizak prijatelj popularne svekrve i snaje. On je, naime, za početak demantovao priče po kojima je Brena Priji okrenula leđa i navodno odbija da joj pomogne oko odgajanja sina Aleksandra.

- Naravno svet uvek nešto priča. Sad, navodno, Brena je precrtala Priju . Dugo je ne vide da dolazi kod nje i Filipa i već kreću da tračare. Pa, ne može Brena da sedi svaki dan kod njih kad žena nije u Srbiji, putuje, ima svoja posla..Sad je Borka prihvatila na sebe najveći teret, tu je oko deteta stalno, pomogne ćerki i zetu, i to je normalno. Kad ona ne bude mogla, uskoćiće Brena, kao što je i do sada. Ako nema Brene, tu je Boba. Ljudi se petljaju gde im nije mesto, stalno bi da nekog zavade, da nešto iskopaju. Od prvog dana, svi nešto misle da Breni Prija nije po volji, a baš suprotno. Obožava je, jer je vredna, kvalitetna osoba, izuzetna pevačica. Pa, žena je sama zaradila bogatstvo, nije im ušla u familiju da troši i izvoljeva. A to Brena jako ceni - kazao je izvor blizak Živojinovićima pa za kraj dodao:

- Ajde, otkriću vam jednu tajnu, da ne bude da pravdam Brenu. Žena je u velikim poslovima jer pokreće proizvodnju artikla namenjenog ženama. Ne smem da otkrivam o čemu se radi, ali videćete na jesen. Boba je naravno upućen u sve i drage je volje preuzeo sve oko kuće i porodice. 

Pročitajte: Usvojeni sin Brene i Bobe bio je glavna tema svih tračeva: Ovo je PRESLATKI DEČAK koji je porodici Živojinović prirastao za srce (FOTO)

Ivan Vučićević

 

 

Komentari (1)

Loading
Roxy

15:55 25.05.2022

Brena zbog karijere nije čuvala ni svoju decu ,pa neće ni njihovu....apsurd