Celebrity News

Karma zbog vanbračne ćerke je stigla? Porodica Dragana Kojića Kebe objavila tužne vesti

Propao Keba - vest je koja ovih dana kruži medijima

Karma zbog vanbračne ćerke je stigla? Porodica Dragana Kojića Kebe objavila tužne vesti

Da je propao Keba pročulo se iz najbližih krugova pevaču. Doznalo se, naime, da je porodični biznis koji je pokrenuo pre godinu dana doživeo pravi debakl.

Pročitajte: Kad očinstvo postane skandal: Keba je vanbračnu ćerku priznao, ali iako je izrasla u ovu prelepu damu ne želi da je vidi (foto)

Dejan Milićević

 

Uprkos tome što su svi, pa i sam muzičar, verovali da će od toga ostvariti odličnu zaradu, posao sa proizvodima iz alternativne medicine nije se isplatio. Naprotiv, Kebu je doveo u ozbiljan minus zbog čega planira sve da batali i nastavi da se bavi onim što najbolje zna da radi - pevanjem, koje mu na kraju krajeva donosi najbolji prihod.

- Keba je dosta vremena uložio u pokretanje tog biznisa, i ne samo to već i novac i kontakte, baš je sve dao od sebe, čak je i pevanje zapostavio kako bi novi posao napredovao. Internet prodaja ne ide onako kako je očekivao, iako je imao dobar marketing. Nije hteo da klone odmah i pravi dramu, ali nakon godinu dana shvatio je da nikako a zaživi malo više taj posao, a on gubi strpljenje. Seo je da popriča sa suprugom Oljom koja mu je rekla da još uvek ne odustaje, jer za neke stvari treba malo više vremena. Međutim, on je sebi dao neki rok, te ako se prodaja ne poboljša on će bataliti taj biznis. Dosta njegovih kolega je probalo proizvode i tvrde da su kvalitetni, ali eto očigledno da ljude ne zanima mnogo alternativna medicina, a i nije da je bez jake konkurencije na tržištu. Možda se desi čudo pa Kebi skoči prodaja, ako ne, ima svoje grlo koje ga služi, tako da će se snaći već. Nastaviće da koristi kreme koje je lično osmislio - rekao je za medije izvor blizak pevaču. Na taj način on je potvrdio spekulacije da je propao Keba, tačnije njegov biznis sa alternativnom medicinom, zbog kojih je navodno pevač i u velikim dugovima. 

Pročitajte: Dosta je što su mu jedan brak UNIŠTILI: Igor Kojić doneo šokantnu odluku, RASKOL U PORODICI ne može se sakriti

Dejan Milićević

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Cvecka

10:24 05.06.2022

Sta je to za Kebu kad bivsa svalerka prica o basnoslovnim mesecnim zaradama?