Celebrity News

Jaman i Javuz odabrali stranu, pokazali šta misle o maćehi! Dok je trajalo Mustafino venčanje stigla poruka Emininih sinova (FOTO)

SInovi Emine Jahović i Mustafe Sandala otkrili šta misle o maćehi

Jaman i Javuz odabrali stranu, pokazali šta misle o maćehi! Dok je trajalo Mustafino venčanje stigla poruka Emininih sinova (FOTO)

Sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala jasno pokazali šta misle o maćehi

Ovog vikenda Mustafa Sandal i Melis Sutšurup proslavili su sa prijateljima i porodicom svoje venčanje u luksuznom letovalištu Marmaris. Dvodnevna proslava odisala je luksuzom, elegancijom i ljubavlju, pa ipak, sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala nisu uveličali očev veliki dan.

Pročitajte: Kad svojim sinovima ne plaća alimentaciju, kakav li je tek prema njenom? Ovo je sin verenice Mustafe Sandala (FOTO)

 

 

Naime, Jaman i Javuz nisu prisustvovali slavlju svog oca, što su mnogi protumačili da dečaci nisu oduševljeni svojom maćehom.

Naime, dok je njihov otac slavio ovaj važan dan, Jaman i Javuz bili su na porodičnom okupljanju sa porodicom Jahović. Njihova majka Emina potrudila se da im na svaki način olakša ovaj trenutak, koji dečacima očigledno nije lako pao, pa je okupila sve članove porodice na kratkom vikend odmoru, kako bi Jaman i Javuz uživali okruženi ljubavlju i pažnjom najbližih.

 

 

Komentari (1)

Loading
Вера

18:57 13.06.2022

Мајка је мајка.Ко воли када се тата жени?