Celebrity News

Koliko sam samo pogrešila... Anabelin CEO SVET se ponovo srušio, SVE PRIZNALA

Anabela Atijas o odnosu sa Markom progovorila prvi put

Koliko sam samo pogrešila... Anabelin CEO SVET se ponovo srušio, SVE PRIZNALA

Marko Miljković i Luna Đogani u nedelju su proslavili krštenje i prvi rođendan svoje ćerke Mie. Tim povodom, prvi put je na njihovom porodičnom slavlju prisustvovala i Lunina majka i Mijina baka, Anabela Atijas, koja od završetka rijalitija u kome su svi učestvovali, sa zetom nije imala najbolje odnose.

Anabela Atijas o odnosu sa Markom ovom prilikom prvi put je govorila, otkrivši da su ratne sekire konačno zakopane, a tragedija porodičnog sukoba, koji je mogla imati sa ćerkom, okončana.

Pročitajte: Fotografija idiličnog početka - Ništa nije slutilo na to da će Anabela Atijas proći kroz bračni pakao

 

 

- I ja sam se rasplakala, srce mi je puno i mnogo sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Drago mi je što smo sve prevazišli i što smo iznad svega stavili ljubav prema Miji, ovo je najdivniji dan koji mogu da doživim. Sve što se desilo u prošlosti i što sam mislila ranije drugačije je. Marko me razuverio i dokazao da nisam bila u pravu. Ogrešila sam se o njega. Kada vidim Lunu koliko je srećna i kako im je lepo meni je srce puno.

 

 

Porodica je presrećna što se Mija krstila i sada je zaštićena i od Boga, što je pored ljubavi koju dobija od svih članova porodice najveći blagoslov.

Komentari (0)

Loading