Celebrity News

Sestra Anabele Atijas progovorila o nasilju u porodici: Evo kako izgleda Aida Bukva i kakav odnos ima sa pevačicom (FOTO)

Mlađa sestra Anabele Atijas više uopšte ne razume pevačicu

Sestra Anabele Atijas progovorila o nasilju u porodici: Evo kako izgleda Aida Bukva i kakav odnos ima sa pevačicom (FOTO)

Nakon svih medijskih zavrzlama koje su usledile zbog rijaliti programa ispostavilo se da je mlađa sestra Anibele Atijas daleko razboritija i opreznija u svojim odlukama od pevačice. Bosansko-hercegovačka glumica Aida Bukva ili svetu možda bolje poznata kao Anabelina sestra vrlo je cenjena u svojoj profesiji, u filmu "Hiljadarka" odigrala je glavnu ulogu kraj Nikole Koja, a svi prethodni njeni postupci i zalaganja govore da se vrlo lepo snalazi u svetu šou biznisa, iako to povremeno poriče i tvrdi da je od Atijasove po mnogo čemu drugačija.

Pročitajte: Ležerne i stilski usklađene: Anabela i Blankica Atijas oduševile na filmskoj premijeri (FOTO)

Instagram/printsreen

 

Razlike u ukusima, temperamentu i okruženju nisu uticale na odnos dveju sestara, obojen najrazličitijim raspoloženjima i emocijama.

- Anabela i ja pričamo, posvađamo se, pomirimo, ali ipak smo odustale od međusobnog savetovanja. Ne petljamo se jedna drugoj u talenat, ukus, temperament i do tog stadijuma dolazile smo postepeno, čime smo otkrivale i svoje različitosti. Ona zna da pleše po tim notama džet-seta, a ja s druge strane ne znam tako da se ponašam. Obožava nastupe, intervjue, televiziju i to jedino tako može da funkcioniše, mora da vam se dopada taj stil života i izlaganja. Kada je o meni reč, ne volim da se otkrivam, nemam nešto posebno da kažem niti sam bogzna kako artikulisana, meni je haos u glavi od naših javnih scena. Sangvinik sam, ona je kolerik, ja sam flegmatik, ona je melanholik. Anabela lako zaboravlja i oprašta, dok sam ja zlopamtilo i svega se sećam. Ona uvek može da počne iz početka i s novim entuzijazmom, ja sam ta koja vuče neko korenje. Moja sestra vozi bolje nego bilo koji frajer kog poznajem, a ja ne znam gde je desna strana dok se ne setim kojom rukom pišem. Poseduje dečju lakoću da poveruje svima, dok sam ja podozriva i cinična. Anabela je i veliki romantik, zato smo super u duetu. Žene se nekako razočaraju kad nas vide zajedno, to je onaj komentar kao kad vide Severinu da šeta gradom pa kažu da nije visoka ili nešto posebno - ispričala je šaljivim tonom svojevremeno Aida. 

Pročitajte: Fotografija idiličnog početka: Ništa nije slutilo na to da će Anabela Atijas proći kroz bračni pakao

Instagram/printsreen

Na idilične sestrinske relacije, Aida tvrdi da nije uticalo čak ni to što je pevačica odlučila da porodici prećuti da je trpela porodično nasilje. O tome su saznali iz rijalitija, a sestra Anabele Atijas tvrdi da joj nimalo jednostavno nije bilo kada je to čula. Priznala je tada da je pevačici pristupila sa mnogo više razumevanja, svesna da žrtve najčešće biraju da kroz sve prođu same.

- Mi nismo bili upućeni do pred sam kraj razvoda. Žrtve nasilja to kriju i od najbližih, zbog osećaja stida, bespomoćnosti, krivice i straha od osuđivanja. Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu najvećim delom zbog samog načina života ljudi sa estrade. Naravno da je sve to uticalo na Anabelinu psihu. Verovatno joj se to urezalo. Brzina refleksa kojom reaguje na bilo kakvo ponašanje govori u prilog tome - kazala je glumica, koja je uz sestru čvrsto stala i uprkos medijskom linču koji je usledio pre par godina, a zbog veze sa oženjenim čovekom u koju je njena sestričina Luna nesmotreno uletela.

 


 

 

 

 

Komentari (0)

Loading