Celebrity News

ŠOKANTNO: Sergeju Trifunoviću život visio o koncu, jedva je izvukao živu glavu

Sergej Trifunović izbegao smrt za dlaku

ŠOKANTNO:  Sergeju Trifunoviću život visio o koncu, jedva je izvukao živu glavu

Vest da je Sergej Trifunović izbegao smrt za dlaku šokirala je javnost. Iako se o radu i životu dramskog umetnika iz Užica dosta poslednjih godina polemisalo i spekulisalo, i pozitivno i negativno, ovo nije još jedna u nizu pretpostavki već stravična istina. 

Pročitajte: Konačno srećan!!! Sergej Trifunović mir pronašao u zagrljaju KOLEGINICE! Iznenadićete se o kome je reč (FOTO)

Dramski umetnik, kojeg publika u pozorištu može pogledati u predstavi "Voz" sa Vojom Brajovićem, suočio se sa stravičnim prizorom kada mu se repetiran pištolj, sa namerom da opali, dva puta našao na čelu. O čemu se tačno radi, kada se to dogodilo, sa kakvim posledicama se iz svega izvukao ispričao je on za potkast "Agelast" Galeba Nikačevića.

- Dva puta su vadili pištolj na mene. Prvi put kada sam upisao FDU, 90-ta godina je u pitanju. Užice, kafić "Bumerang" po kojem je Basara posle napisao scenario za film. Noć je, sedimo, ja sam tu sa tadašnjom devojkom. Imam 17, moj burazer tada 11, 12 godina. Pet i po godina je razlike među nama. Sve veselo super, krajičkom oka u jednom momentu ugledam Baneta, on je tada bio hevimetalac imao je dugu plavu kosu do butina i primetim da je čučnuo. Budući da sam pod adrenalinom, nijednog momenta se nisam zapitao otkud to dete tu u dva ujutru. U jednom trenutku Dušica ta moja devojka kaže: "Ej neki čovek ti odvede brata". Ja pogledam lik nabildovan u treger majici uhvatio mi burazera pod mišku i vodi ga. Mi za njim, stignemo ga, ja mu viknem "Ej" i uhvatim ga za rame, a on pusti Baneta i krene pesnicom na mene. Nekako je to savršeno legno na blok, te obojica skočimo na njega izgazimo ga, on ustaje sav krvav, psuje i vadi pištolj. Samo čuješ repetiranje. Kad sam ga video kod čela, samo smo svi nestali kao oblačići - prisetio se svog prvog iskustva Sergej.

Pročitajte: Zavirite u momački stan Sergeja Trifunovića, iznenadićete se ko vodi glavnu reč (foto)

Sergej Trifunović izbegao smrt za dlaku - od straha klecnule mu noge

Drugi put glumac se suočio sa sličnom situacijom, ali u Beogradu.

- Bilo je to u "4 sobe" u vreme filma "Stršnjen", tu su razni krimosi.. Ušao sam da vidim koga ima i sad muk je, sve žene te gledaju a svi njihovi frajeri bi te odmah roknuli, što je jedan pokušao i da uradi, verovatno je bio debelo našiban. Ustaje i pištolj opet završava meni ispred čela i pita me: "Šta si ti neka faca ovde?" Interesantno je da ja u svim teškim situacijama reagujem hladnokrvno, što je veće sr..nje, pribraniji sam. Žvaćem žvaku, držim cigaru i pitam ga: " I šta ti ćeš sad da mi pucaš u glavu?". Onda su se ljudi rokali ni za šta, ali njemu je očigledno proradio mozak spustio je pištolj i seo kao da ništa nie bilo. Ja ostanem još malo pozdravim se sa svima, izadjem naplje i tek onda osetio kako mi klecaju noge - ispričao je svoje iskustvo i blizak kontakt sa smrću dramski umetnik, koji se ubrzo našalio da se na takve situacije vremenom navikao, te da su čak i kolege Bata Stojković i Mira Karanović takođe hteli da ga ubiju.

 

Komentari (0)

Loading