Celebrity News

Brak Voje Brajovića na prvom ispitu: Milica Mihajlović u zagrljaju drugog muškarca ne skida osmeh sa lica(FOTO)

Brak Voje Brajovića i Milice Mihajlović izuzetno je, uprkos porodičnim problemima, skladan i traje dve decenije

Brak Voje Brajovića na prvom ispitu: Milica Mihajlović u zagrljaju drugog muškarca ne skida osmeh sa lica(FOTO)

Prethodnih godina brak Voje Brajovića i Milice Mihajlović važio je za jedan od najlepših na glumačkom nebu. Dramski umetnik i njegova izabranica, ćerka dramaturga Dragoslava Mihajlovića, svoju ljubavnu bajku počeli su 2002. godine kada su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav, ubrzo su dobili i sina Relju. 

Pročitajte: Mučila ga je teška bolest! Upoznajte sina Voje Brajovića i Milice Mihajlović: Relja je isti majka (FOTO)

Story press

 

Poverenje, ljubav, podrška, razumevanje, kompromisi sve to brak Voje Brajovića i Milice Mihajlović učinio je stamenim i verovalo se da niko i ništa njihovo ljubavno carstvo ne može da poruši. Fotografija koja kruži društvenim mrežama, međutim ubacila je crv sumnje u sve pređašnje tvrdnje.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Vukota staje na ludi kamen! Evo ko je buduća snaja Voje Brajovića

 

 

Na njoj glumica i Vojina životna saputnica grli drugoga, ni manje ni više već kolegu i dobrog prijatelja svog muža Sergeja Trifunovića. Glumac je čak Milici udellio i poljubac, što je takođe fotoaparat zabeležio a on je sve to naknadno objavio na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: NEMAM DOBAR ODNOS SA OCEM Vojom, ja sam ćerka svoje majke! Šokantne izjave Iskre Brajović o porodici

Mirko Tabašević

 

Iako, po mišljenju mogih, ovo deluje kao intiman čin, ne sme se zaboraviti da su Milica i Sergej dugogodišnji odlični prijatelji, da su dugo i radili zajedno, da se izuzetno cene i vole, te da iako slika govori drugačije zapravo među njima postoji samo prijateljska ljubav i neizmerno poštovanje. Da li će pomenutu scenu na ovaj način tumačiti i Voja ostaje da vidimo...

 

 

Komentari (0)

Loading