Celebrity News

Koji muž bi ovo trpeo? TAJNI SUSRET Aleksandre Prijović sa bivšim dečkom POZNATIM PEVAČEM (FOTO)

Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića desio se zbog njega

Koji muž bi ovo trpeo? TAJNI SUSRET Aleksandre Prijović sa bivšim dečkom POZNATIM PEVAČEM (FOTO)

Ata Images

Sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića već neko vreme glavna je tema domaćih medija, jer je par odlučio da svoj emotivni život manje eksponira na društvenim mrežama. Ipak, sve i da nikakvih problema nije bilo među njima, situacija u kojoj su se našli na svadbi Đanijevog sina za oboje je bila veoma neprijatna.

Naime, osim Aleksandre Prijović, koja je prošetala novi imidž, i njenog supruga, među zvanicama je bio i njen bivši dečko Ljuba Perućica sa svojom suprugom Katarinom, a kako piše "Svet", susret bivših ljubavnika Filipu je očigledno zasmetao.

Pročitajte: Prevario je sa komšinicom - Zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi Aleksandre Prijović

- E ono da ste snimili, to je bio susret! Nisu očekivali jedno drugo, bukvalno su svi par trenutaka bili u šoku. Svako živi svoj život, nije tu bilo nekih problema ni skandala posle raskida, samo su se razišli, ali ipak... Grimase su im bile... Ali brzo su se pribrali i jedno drugom rekli zdravo, pa se svako uputio ka svom mestu.Filip nije delovao raspoloženo, ali je Kaća bila skroz opuštena, nju to ne dotiče. Kad je Aleksandra zapevala, ona je sa Ljubom igrala. Vidi se da kod njih nema zle kriv, ali je nama sa strane bilo zanimljivo da posmatramo - rekao je za pomenuti list izvor koji je bio na svadbi.

Da li je sukob Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića proistekao iz njegovog lošeg raspoloženja zbog ovog susreta, ili su supružnici uživali jedno u drugom bez ikakve sumnje ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo. Ipak, ono što su zajedničkim dolaskom na svadbu javnosti jasno stavili do znanja je činjenica da je sa njihovim brakom još uvek sve u najboljem redu.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading