Celebrity News

Danas puni 36 godina, a evo kako se transformisala! Jelena Đoković više nije ista osoba (FOTO)

Autor: | 17/06/2022

Izgled Jelene Đoković godinama unazad se menjao

Danas puni 36 godina, a evo kako se transformisala! Jelena Đoković više nije ista osoba (FOTO)

Izgled Jelene Đoković godinama unazad jedna je od glavnih tema svetskih medija. Supruga proslavljenog tenisera Novaka Đokovića danas proslavlja 36. rođendan, čestitke samo pristižu, a mnogi komentarišu da izgleda lepše nego ikad.

Jelenu, koja propagira zdrav način života i očuvanje prirode, uglavnom možemo videti u ležernim izdanjima i bez šminke, a danas, kada i te kako ima povoda za slavlje fanovi su joj uputili interesantnu čestitku.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže - Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

instagram

 

Naime, obradovali su je zanimljivom fotografijom na kojoj se jasno vidi da se izgled Jelene Đoković menjao i svi primećuju da godine ne ostavljaju traga na njenom licu.

Minimalne promene u boji kose i blage promene, koje su godine ostavile na njenom licu, jedino je što se u njenom izgledu promenilo.

Novakova supruga na svom Instagram nalogu uz osmeh i raširene ruke objavila je i dirljivu poruku.

Pročitajte: Tužna, ali stilizovana - Detalj na ušima Jelene Đoković skrenuo pažnju svih na Roland Garosu, evo zašto opet svi o njoj pričaju (FOTO)

 

Komentari (2)

Loading
Ana

08:32 18.06.2022

Ne znam zašto toj ženi dajete toliko prostora.Jedna nebitna ličnost kojoj je medijska pažnja prioritet.Žena koja je zastranila.Najgore je što Novaka sve viševuče za sobom.Od tako divnog čoveka dobili smo osobu kojoj se svi smeju i ismevaju ga.A sve to je njenih ruku delo.Žao mi je Novaka u čije ruke je upao.Medjutim,sam je za sve kriv.Ovde u Srbiji ima još nekih koji ga poštuju,ali ostatak Srbije i ceo svet ga više ne poštuje.