Celebrity News

Raskoš na sve strane: Zavirite na rođendan unuke Željka Mitrovića, a tek da vidite koji skupoceni poklon je Emilija dobila od dede (FOTO)

Unuka Željka Mitrovića proslavila drugi rođendan

Raskoš na sve strane: Zavirite na rođendan unuke Željka Mitrovića, a tek da vidite koji skupoceni poklon je Emilija dobila od dede (FOTO)

Dom vlasnika Ružičaste TV ponovo je juče bio okićen konfetama i balonima, a članovi porodice euforični i povremeno vrlo razneženi. Za to, svi do jednog, imali su najlepši mogući razlog. Unuka Željka Mitrovića proslavila je drugi rođendan a ponosni deda, njegova supruga Milica, baka Hani, otac Aleksandar, mama Ivana, tetka Sandra to su obeležili raskošnim partijem.

Pročitajte: Ona mu je rodila prvo unuče: Upoznajte snaju Željka Mitrovića, ovaj detalj niste znali o njihovom odnosu (FOTO)

Instagram

 

Dekoracija je ispratila likove iz slavljeničinih omiljenih crtaća, Emilija je dobila i čokoladne mafine, voćne popse, tortu na tri sprata i divan vatromet uz koji su joj zvanice otpevale "Divan dan". 

Pročitajte: Ovakav luksuz je do sada neviđen: Zavirite u dom Željka i Milice Mitrović, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

Instagram

 

Ali to nije sve, pravo oduševljenje i vrisak sreće nastalo je kada joj je uručen poseban, skupocen poklon od dede - mini klavir, a sve to tetka, rediteljka Sandra zabeležila je svojim telefonom. 

Pročitajte: O NJOJ NIKAD NE PRIČA: Pogledajte kako danas izgleda prva supruga Željka Mitrovića (FOTO)

Instagram

 

Dvogodišnja unuka Željka Mitrovića u početku nije znala kako da reaguje od radosti, prišla je klaviru i na samo na trenutak dodirnula dirke, a nakon što je čula zvuk sa obe ruke se uhvatila za glavicu što je izazavalo smeh prisutnih. Svi su komentarisali da je od dede nasledila ljubav prema muzici.

Pročitajte: Najmlađi milijarder na svetu, naslednik kralja uranijuma: Ovo je budući zet Željka i Milice Mitrović (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading