Celebrity News

TOLIKO SMO SVI ČEKALI: Na petu godišnjicu braka Jelisaveta je ceo Instagram OBRADOVALA RADOSNIM VESTIMA (FOTO)

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić podelili lepe vesti

TOLIKO SMO SVI ČEKALI: Na petu godišnjicu braka Jelisaveta je ceo Instagram OBRADOVALA RADOSNIM VESTIMA (FOTO)

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, jedan su od onih parova, koji svoju intimu posvećeno čuva, pa detalje njihovog braka i porodičnog života, domaća javnost dobija na kašičicu.

Život u Bolonji sa dvoje male dece trenutno čini novo poglavlje njihove priče, u kome već godinu dana uživaju. Roditelji Bogdana i Petre skladan su par, ali svoju ljubav trude se da čuvaju samo za sebe.

Pa ipak, svakog 25.6. Jelisaveta Orašanin svoje pratioce na "Instagramu" objavi novim emotivnim fotografijama sa svojim suprugom, koje do tada nismo imali prilike da vidimo.

Pročitajte: Kakva je to mama? Fotografija otkrila na koji način se Jelisaveta Orašanin ophodi prema svojoj deci, svi komentarišu

 

 

Njih dvoje svoje zajedničke trenutke dele veoma retko, tako da je svaka nova fotografija potvrda ljubavi, o kojoj možda domaća javnost ne zna mnogo, ali porodica i prijatelji znaju sve. Miloš i Jelisaveta upoznali su se na njegovu inicijativu, a susret je bio sudbinski, krunisan brakom i rođenjem preslatkih mališana koji im ulepšavaju svaki dan.

Komentari (0)

Loading