Celebrity News

Dobro veče, LAŽNA PRIJATELJICE! Nakon toliko godina i ružnih reči, evo šta se desilo kad su se na istom mestu našle Sara i Nevena (FOTO)

Susret Sare Jo i Nevene Božović čekao se godinama

Dobro veče, LAŽNA PRIJATELJICE! Nakon toliko godina i ružnih reči, evo šta se desilo kad su se na istom mestu našle Sara i Nevena (FOTO)

Boško Karanović, Ataimages

Susret Sare Jo i Nevene Božović, koje su svoj odnos okončale nešto nakon učestvovanja na Evroviziji 2013. godine, dugo se očekivao, a sada se za to konačno i ukazala prilika. Naime, Nevena Božović predstavljala je sinoć na "Sunčanim skalama" svoju novu pesmsu "Kraj", dok je Sara imala koncert u završnici večeri.

Boško Karanović,

 

Ljute rivalke, koje su svoj odnos nedorečeno završile, ipak se nisu srele.

Pročitajte: Vređala mi je inteligenciju, zbog jedne stvari koju mi je uradila sam ostala šokirana! Sara konačno progovorila o svađi sa Nevenom

 

 

Susret Sare Jo i Nevene Božović osujetili su planovi mlade mame, koja je odmah po završetku svog nastupa u prvom delu večeri otišla sa festivala, kako bi se posvetila ćerki Anki. Samim tim susret sa nekadašnjom drugaricom uspešno je izbegla. I dok se neki pitaju da li je u ovom pevačicinom gestu bilo skrivenih namera ili je sve slučajnost, jasno je jedino da ovaj sukob dug već skoro čitavu deceniju još uvek neće dobiti svoj epilog.

Komentari (0)

Loading