Celebrity News

Više ništa neće biti isto: Poznata sudbina Saše Popovića, Suzana uplakana

Sudbina Saše Popovića bila je da postane vlasnik, direktor i voditelj Granda, a sada se ona menja

Više ništa neće biti isto: Poznata sudbina Saše Popovića, Suzana uplakana

Po proricanju Babe Vange subina Saše Popovića bila je da postane glavni čovek u muzičkom svetu, oformi sa Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem "Grand", ponese direktorska zaduženja i vodi sve emisije od "Zvezde Granda", preko "Grand narod pita", do "Grand specijala". 

Pročitajte: Sad nam je SVE jasnije: Ekskluzivni snimci snaje Saše Popovića i Suzane Jovanović POKAZUJU O KAKVOJ ŽENI SE RADI

Petar Đorđević

 

Pošto je usledilo prezasićenje Saša je pre par godina, na nagovor svoje supruge Suzane Jovanović, odlučio da malo predahne i neka od pomenutih zaduženja prebaci na drugoga. S tim ciljem on i Brena prodali su prvo jedan, zatim i drugi deo firme, dok je Popović zadržao poziciju direktora.  

Pročitajte: Saša Popović krije da mu je sestra bila na visokoj državnoj funkciji, o ovome su svi ćutali! (foto)

Boško Karanović

 

Sa novim sezonama muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i Sašina pozicija se malo pomalo menjala, a očekivalo se da će od jeseni firmu, koju je podigao iz temelja i potpuno napustiti. Ipak, za medije on je  nedavno priznao da će ostati u ulozi voditelja, ali bez mogućnosti da odlučuje više o bilo čemu.

- Ostajem u Grandu i sledeće godine. Članovi žirija se neće menjati, dok o ciframa, platama više ne odlučujem ja - objasnio je kratko Popović i javnost ostavio da se pita da li je promene dočekao sa osmehom ili tugom. Jedno je sigurno Saša će sada imati daleko više vremena za porodicu i da vreme provodi u svojoj vili u Opatiji.

Komentari (0)

Loading