Celebrity News

"Moja strastvena ljubavna priča…" Milica Pavlović nikad iskrenije o Nikolasu Saveljiću, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Autor: | 02/07/2022

Milica Pavlović tek je nedavno priznala vezu sa zgodnim vaterpolistom

"Moja strastvena ljubavna priča…" Milica Pavlović nikad iskrenije o Nikolasu Saveljiću, jedan detalj će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Nakon više godina u Herceg Novom održan je festival "Skale" a čast da prva stane na binu imala je pevačica Milica Pavlović koja nije nastupala u revijalnom programu ali jeste imala sopstveni koncert. Tom prilikom je govorila za medije i odgovarala na sve ono što javnost ovih dana najviše zanima pa je pored osvrta na temu skandala u vezi s njenom pesmom "Provereno" i koleginicom Anom Nikolić, kao i odnosa koji danas neguje sa koleginicom Milicom Todorović, govorila i na temu bivše ljubavi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem o kojoj je tek nedavno otvoreno progovorila kod Ognjena Amidžića.

Pročitajte: U najtežim trenucima on je ponovo tu! Nikolas Saveljić vratio se u život Milice Pavlović (FOTO)

- Bila je to jedna lepa ljubavna priča. Osetila sam da kod Ognjena u prijateljskoj atmosferi mogu da priznam i takvu stvar - započela je svoju priču Milica a šta je zatim rekla, saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading