Celebrity News

Strast je bila jača od razuma: Ana Nikolić pala na Lukasa, svi detalji TAJNE VEZE

Svađa Ane Nikolić i Milice Pavlović oko pesme podelila estradu

Strast je bila jača od razuma: Ana Nikolić pala na Lukasa, svi detalji TAJNE VEZE

Ata Images

Kada se pročulo da je došlo do problema oko autorskih prava na pesmu "Provereno", niko nije očekivao da će svađa Ane Nikolić i Milice Pavlović dospeti do ovih razmera i naposletku navesti druge pevače da se u konflikt uključe. Prvo je na stranu bivše devojke Ane Nikolić stao Aca Lukas, čime je direktno povredio prijateljicu Milicu Pavlović o kojoj je doskoro govorio sve najbolje. Lukas je jasno svojim postupcima stavio do znanja da stara ljubav  zaborava nema, te da je u stanju svim svojim bićem da brani bivšu izabranicu i uprkos svemu, čak i ako možda ona nije u pravu, napadne one koji joj se suprotstavljaju. 

Pročitajte: Nakon snimka koji je potresao javnost - Blizak saradnik Ane Nikolić: NEMOGUĆE JE POMOĆI JOJ (FOTO)

Boško Karanović

 

Svi komentarišu da je to što su Aca i Ana pre deceniju, deceniju i po imali očigledno bilo više od prolaznog flerta i kratke veze, jer u suprotnom se Lukas na ovaj potez ne bi odlučio. Anina i Acina romansa nije bila dugog staža, ali je bila vrlo strastvena i intenzivna. Vlasnica hita "Januar, januar" navodno je tada zbog folk pevača prevarila izabranika, biznismena Matiju Ćorkovića, snimili su čak i duet "Šizofrenija", ali su nažalost ubrzo odnos prekinuli, spekulisalo zbog toga što je Lukas odlučio da život nastavi kraj Danijele Vranić.

Pročitajte: Potresne fotografije i ispovest! Milica Pavlović: Alchajmer je kod moje voljene bake uzeo maha

Luka Šarac

 

Godine su prošle od poslednje reči podrške koju je Aca uputio Ani, ona se u međuvremenu udala za Stefana Đurića Rastu sa kojim je dobila i dete, dok je Lukas uplovio u brak sa Sonjom Šašić sa kojom ima ćerku, a po svemu sudeći osećanja sa njegove strane nisu se promenila.

Pročitajte: Ni balet, ni klavir: Ćerka Ace Lukasa i Sonje Vuksanović oduševila izborom, oko vrata sijaju prve medalje (foto)

Instagram

 

Priča da je Milica Pavlović snimila pesmu za koju je Ana otpevala demo pa od nje odustala, pa odlučila sad da ga objavi, uzburkala je Lukasa koji je osim sa dugogodišnjom prijateljicom, zaratio i sa Jelenom Karleušom, a sve zbog stare ljubavi, koja mu očigledno budi divna sećanja. Teške reči na kontno koleginica pale su sa Lukasove strane, što je pomalo zbunilo javnost, ali očigledno je da folk pevač ima i više nego dovoljno razloga za to.

 

Komentari (0)

Loading