Celebrity News

Sine, ZAŠTO MI TO RADIŠ? Potres u porodici Lepe Brene zbog Viktorove nove devojke, preoteo je od POZNATOG POLITIČARA (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića ponovo je glavna tema, a evo šta Brena misli o emotivnom odabiru svo sina

Sine, ZAŠTO MI TO RADIŠ? Potres u porodici Lepe Brene zbog Viktorove nove devojke, preoteo je od POZNATOG POLITIČARA (FOTO)

O tome ko je nova devojka Viktora Živojinovića dugo se nagađalo. Povezivali su ga sa pevačicom Lenom Čolak, glumicom Milicom Tomašević, a nakon fotografije na kojoj ljubi zanosnu brinetu, sve su glasnija šuškanja da je nova devojka Viktora Živojinovića ni manje ni više nego bivša izabranica gradonačelnika Banjaluke,Kristina Beronja.

- Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Benin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku - otkriva izvor za "Svet".

Pročitajte: Komšiluk u šoku - Šta se dešava u vili na Bežanijskoj kosi kad Lepa Brena ode na nastup (FOTO)

Instagram

 

Ipak, izvor otkriva da su nagađanja o tome da se nova snaja Breni ne dopada neistina:

- Ona podržava svoje sinove i ne meša im se u izbor. Naravno iznese svoje mišljenje, kao i svaka majka, ali daleko od toga da određuje ko će sa kim da bude. 

Ipak primetila je da su zbog Viktora i njegovih emotivnih izbora sve češće na naslovnim stranama:

- Zašto nam to radiš, taman pomislim da smo se malo odmorili, a ti nas opet gurneš na naslovnu stranu - prenosi izvor Brenine reči, upućene sinu, kome ipak ništa ne može da zameri.

Ata Images

 

Nova devojka Viktora Živojinovića Brenu i Bobu još nije upoznala, ali sudeći po tome, koliko je Viktor zaljubljen, samo je pitanje trenutka kada će se Brena sresti sa novom, potencijalnom snajom.

Komentari (0)

Loading