Celebrity News

O INTIMNOM ODNOSU sa Viktorom Živojinovićem progovorila i OVA poznata pevačica: Neprijatno mi je, ali ovo je ISTINA!

Bivša devojka Viktora Živojinovića ili pak aktuelna uvek je tema medija

O INTIMNOM ODNOSU sa Viktorom Živojinovićem progovorila i OVA poznata pevačica: Neprijatno mi je, ali ovo je ISTINA!

Dovoljno je da se neka mlada dama samo pojavi u društvu namjlađeg naslednika Lepe Brene, istog momenta počinju spekulacije na konto toga je li ona bivša devojka Viktora Živojinovića, aktuelna ili možda čak buduća. Sin najveće balkanske zvezde s godinama, zrelošću, ali i nakon značajnog gubitka kilograma postao je miljenik žena, te ga tako često možemo videti u društvu najlepših dama estrade, sporta ili srpskog glumišta. Pre Sandre Miljaković, sa kojom je duže vreme bio, povezivali su ga sa glumicom Milicom Tomašević a sada je na red došla pevačica Lena Čolak.

Pročitajte: Posle haosa sa Stefanom, Brenu stižu problemi sa Viktorom: Mami se ne dopada nova devojka, glumica iz "Igre sudbine" (FOTO)

Instagram

 

Gostujući u jednoj emisiji ona je objasnila u kakvom su zapravo odnosu ona i mlađani Živojinović: 

- Povezivali su me sa Rastom, a mi smo se tek danas upoznali. Novinarski naslovi u većini slučajeva nisu tačni. Ali eto... Viktor Živojinović i ja smo uvek bili prijatelji i samo prijatelji. Opet mi je neprijatno, ali tako se piše, šta da radim, nije istina - rekla je Lena i tu stavila tačku na spekulacije da je ona aktuelna, bivša ili pak buduća devojka Viktora Živojinovića.

Komentari (0)

Loading