Celebrity News

Fotografije sa hipodroma otkrile pravo lice Nikole Jokića: Zarađuje milione a u Beogradu se ponaša OVAKO

Novi ugovor Nikole Jokića nezapamćen u karijeri svetske košarke i NBA lige

Fotografije sa hipodroma otkrile pravo lice Nikole Jokića: Zarađuje milione a u Beogradu se ponaša OVAKO

Nikola Jokić postao je najplaćeniji košarkaš svih vremena u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Neverovatnih 264 miliona dolara za narednih pet godina igre talentovani Somborac dobio je od KK Denver.

Pročitajte: Prva fotografija ćerke Nikole Jokića: Ognjena ima osam meseci i svi se tope od ovog prizora (FOTO/VIDEO)

Ata Images

 

Novi ugovor Nikole Jokića s nestrpljenjem se iščekivao i sada je konačno, daleko je bolji od prethodnog koji je iznosio 151 milion. Ako probamo da saberemo dolazimo do računice da je Jokić za samo osam godina rada u Americi zaradio 415 miliiona, što je fascinantan iznos, a još neverovatnije je što srpski košarkaš sve zarađeno troši nigde drugde do u svojoj domovini.

Pročitajte: Natalija i Nikola Jokić kakve niste upoznali: Otkrivamo drugu stranu života poznatog para koju oni pokušavaju da SAKRIJU (FOTO)

Ata Images

 

Budući da je veliki ljubitelj konja Nikola dobar deo novca ulaže kako bi opremio sopstvenu ergelu, a trenutno dok profesionalna pauza traje on sa suprugom Natalijom i ćerkom Ognjenom ne provodi vreme na egozitičnim destinacijama, poput drugih svojih imućnih kolega, već u Srbiji.

Pročitajte:Nikola Jokić je na krovu sveta, ali krije strašnu porodičnu tajnu! Nasilje, hapšenje… OVO SU DETALJI!

Ata Images

 

On je juče prisustvovao konjičkoj trci "100. srpski galopski derbi" odražanoj na beogradskom hipodromu, gde se pojavio kao specijalni gost i potpuno ukrao šou. Fotografije nastale na licu mesta govore i u prilog tome koliko je zapravo Nikola ostao običan momak, te da ga silni milioni nimalo nisu promenili. Strpljivo i vrlo ljubazno on je pričao sa radnicima na događaju, pozdravljao se sa učesnicima i strpljivo fotografisao sa fanovima.

Pročitajte: Preko noći: Nikola Jokić njoj nije odoleo, javnost i dalje ne veruje da je istina (foto)

Ata Images

 

Novi ugovor Nikole Jokića omogućio je košarkašu da započne svoj san i rad sa konjima, iako verujemo da će svoje milione on tek ulagati u nove poslove i umeti da ih i umnoži.

Komentari (0)

Loading