Celebrity News

Bogoljube, kad je dosta? Porodica Karić se oglasila, detalji porodicnih odnosa će vas iznenaditi

Bogatstvo porodice Karić svakim danom sve više raste

Bogoljube, kad je dosta? Porodica Karić se oglasila, detalji porodicnih odnosa će vas iznenaditi

Porodica Karić jedna je od najpoznatijih u Srbiji, ne toliko zbog bogatstva koji su njeni članovi decenijama unazad sticali, već najviše zbog načina na koji su razvili svoj, u početku mali, biznis "Braća Karić". Profesionalni put počeli su u rodnoj Peći. Tri brata Bogoljub Karić, Dragomir i Sreten i sestra Olivera otvorili su malu firmu, a potom je zalaganjem, trudom, radom i izvanrednim idejama pretvorili u veliku kompaniju, koja danas obuhvata medije, obrazovanje, trgovinu, finansije i biznis.

Pročitajte: Bajka za Milanku: Bogoljub Karić supruzi priredio neverovatno iznenađenje (FOTO)

Instagram

 

Bogatstvo porodice Karić svakim danom sve je veće, a retki su oni koji danas po milionima na bankovnom računu, pa i umešnosti da od jednog dinara naprave dva mogu da im pariraju.  Uprkos tome što su posao proširili na nekoliko strana pre izvesnog vremena oni su se upustili u novi izazov.

Pročitajte: Džaba Rusija, Kina i Kanada, ovo je blago: Bogoljub Karić pokazao kako u belom svetu topi čvarke (video)

Instagram

 

Naime, počeli su da se bave uzgojem borovnica. Ponosni naslednici imetka u Orašcu na kom su voćke posađenje pevačica Danijela Karić, Simon Dekarić i Jugoslav Karić podelili su radosnu vest sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar "Domaće a naše", a mnogi su dodali da nema sumnje da će i od ovog posla oni lepo profitirati.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana i krštenja sina Dane Karić, ovakvu tortu do sada niste videli

Boško Karanović

 

Jedno od najvećih u Srbiji je bogatstvo porodice Karić, koje se ne meri samo po milionima već i po unucima koje su Bogoljubu, Dragomiru, Oliveri i pokojnom Sretenu deca podarila.

Komentari (0)

Loading