Lifestyle

Stilski nameštaj, šivaća mašina i priznanja na zidovima oslikavaju dom Tanje Bošković: Procenite i sami sa koliko ukusa je opremljen (FOTO)

Dom Tanje Bošković prelepo uređena je nekretnina u centru Beograda

Stilski nameštaj, šivaća mašina i priznanja na zidovima oslikavaju dom Tanje Bošković: Procenite i sami sa koliko ukusa je opremljen (FOTO)

Nakon što se sa decom Lanom i Đorđem Karaklajićem vratila iz Amerike gde je izvesno vreme živela sa tadašnjim izabranikom, poznatim rediteljem i scenaristom Dejanom Karaklajićemdom Tanje Bošković ponovo je postala prostrana nekretnina u centru Beograda.

Pročitajte: Kad ti tašta kaže ovako nešto! Kakvi su u četiri zida odnosi Tanje Bošković i supruga njene ćerke Lane

Printscreen/TV LicaRts

 

Stan na petom spratu u staroj predratnoj zgradi kutak je u kom je glumica odgajila naslednike, iškolovala ih, ostvarila neke od svojih najvećih uloga na filmu i u pozorištu, dobila priznanja, otišla u penziju, ali i mesto gde i dan danas sprema slatko od belih trešanja, po čemu je poznata jednako kao i po glumačkom talentu.

Pročitajte: Kad ti snaja odvede mezimca u Ameriku: Ovo je žena sina Tanje Bošković, ali njihov odnos prepun je komplikacija (FOTO)

Printscreen/TV LicaRts

 

Nekretninu je Tanja uredila stilskim nameštajem, stoga je počev od lustera, lampi, komoda i fotelja sve prethodno restauirala. Kuhinja, s druge strane, u kojoj ona provodi možda čak i najviše vremena, je iz nešto modernijeg doba. U njoj je smešteno sve ono što je dramskoj umetnci potrebno da naslednicima, zetu, snaji i gostma sprema specijalitete.

Pročitajte: Četiri decenije stara fotografija Tanje Bošković izazvala pometnju: Jedan detalj ne prestaje da se komentariše!

Printscreen/TV LicaRts

 

Dom Tanje Bošković, zapravo jedan njen mali, ali vrlo značajan kutak, krasi šivaća mašina na kojoj ona obožava da pravi kreacije.

Pročitajte: Ne viđamo ga u javnosti: Ovo je sin Tanje Bošković i Dejana Karaklajića, a evo ISTINE o njegovom životu u inostranstvu

Printscreen/TV LicaRts

 

Radna soba opremljena je velikim starinskim pisaćim stolom, braon boje od punog drveta, ali i nešto novijim stolom za kompjuter na kom njena mezimica Lana, koja se takođe bavi glumom sprema uloge.

Pročitajte: Glumačka diva, brižna majka i još brižnija ćerka, a kakva je svekrva Tanja Bošković?

Printscreen/TV LicaRts

 

Tanjin sin Đorđe pre nekoliko godina odlučio je da se vrati u Ameriku, gde se i rodio, što njoj nije teško palo jer tvrdi da ga je odgajila da bude pravi Srbin u inostranstvu, te ne brine.

Pročitajte: Napadnuta Tanja Bošković, evo u kakvom se stanju nalazi glumica

Printscreen/TV LicaRts

 

U domu Tanje Bošković prevlađuju bela i braon boja, dok se u vazduhu oseća pozitivna energija. Glumičina mezimica otkrila je da Tanju nikada nije videla da klone, baš naprotiv uvek je vesela i spremna za nove izazove, a naučena je da brigama i strahu okrene leđa i fokusira se na ono što je dobro.

Printscreen/TV LicaRts

 

Printscreen/TV LicaRts

 

 

Komentari (1)

Loading
Marko

10:26 07.07.2022

Volim da vidim da stan liči na vlasnika, a Tanja jeste upravo takva. Ona je velika dama, sjajna glumica, ali i domaćica i fenomenalna osoba. Bogobojažljiva, kulturna i bez dlake na jeziku. I stan liči na nju, što je veoma lepo videti. Ne volim kad vidim da je stan k'o ua izložbu, kao da se u njemu ne živi. Tanja tu živi, kuva, pere, pegla (to joj je terapija posle predstave koliko sam čitao negde), smeje sve, voli i druži. Baš mi se sviđa. Čuo sam od prijatelja, agenta u solis-u, da po stanovima poznatih ima mnogo foliranja. Kod Tanje je sve iskreno i stvarno. Ništa manje nisam ni očekivao.