Celebrity News

KRAH! Madlena mi je uzela SVE DO POSLEDNJE PARE! Konačno priznanje Filipa Ceptera

Brak FIlipa Ceptera traje više od četiri decenije

KRAH! Madlena mi je uzela SVE DO POSLEDNJE PARE! Konačno priznanje Filipa Ceptera

Oduvek je brak Filipa Ceptera i Madlene Cepter bio interesantan medijima, najviše zbog toga što se milijarder i njegova izabranica retko zajedno pojavljuju u javnosti, a deo su humanitarnih i drugih kulturnih događaja.

Pročitajte:Kad si žena milijardera, MOŽE SE I OVAKO: Godinama nismo videli Filipa i Madlenu Cepter zajedno, transformacija OSTAVILA BEZ TEKSTA (FOTO)

Sylvie Ruau

 

U ime kulture Madlena je svojevremeno osnovala prvu privatnu operu Madlenijanum u Zemunu, kao i brojne muzeje, što Filip vidi kao lični prozor u kulturne sadržaje. Tvrdi da mu nije supruge, koja se tim aktivnostima uspešno bavi, od obaveza u biznisu on ne bi pogledao niti jednu predstavu niti izložbu, jer za to nema mnogo vremena.

- Ako si u biznisu ne baviš se puno kulturom, naukom, nekim javnim stvarima. Samo si u tom svom. Imao sam sreću da budem u kulturi jer mi supruga otvara opere i muzeje, uzela mi je sve do poslednje pare. I onda sticajem okolnosti idem u operu kad sam je već napravio - duhovito je kazao milijarder.

Pročitajte: Brak Filipa Ceptera intrigantan je medijima: Zavirite na jahtu milijardera gde on i supruga provode zajedničko vreme(FOTO)

Privatna Arhiva

 

Evidetno je da je Madleni pošlo za rukom ono što mnogima nije, a to je da od vlasnika Zepter kompanije uzme novac za nešto što mu najverovatnije neće pomoći u njegovom umnožavanju. Cepter tvrdi da su mnogi tokom karijere pokušali da ga prevare, mnogima je to i uspelo, bar nakratko, ali da mu je supruga do sada uzela najviše bespovratnog novca. Budući da je namenjen kulturi, za njim on ne žali.

- Mene je stotine njih prevarilo. Ranije, dok sam bankar bio u Srbiji, nekada su ljudi dolazili sa namerom da me prevare. Razumem ja da neko hoće ali da ne može da vrati kredit. Ali to nije problem banke već njegov problem. Sećam se da smo desetine miliona izgubili u pogrešnim kreditima. E onda sam uveo da kada firma uzima kredit mora direktor da potpiše menicu, vlasnik, njegova žena, svi koji su tu. E, onda niko nije hteo da uzima kredit - ispričao je Filip.

 

 

Komentari (0)

Loading