Celebrity News

Tanja Bošković na pragu osme decenije po prvi put zaprošena: Evo koji muškarac se na to osmelio, četiri decenije je mlađi od nje (FOTO)

Zaprošena Tanja Bošković vest je koja je sve obradovala

Tanja Bošković na pragu osme decenije po prvi put zaprošena: Evo koji muškarac se na to osmelio, četiri decenije je mlađi od nje (FOTO)

Da je zaprošena Tanja Bošković saznalo se iz kadrova jednog od retkih i dragocenih intervjua koje je glumica dala za televiziju. Naime, povodom pomenutog razgovora dramska umetnica ugostila je popularnu TV ekipu u svom domu i nije propustila da sa njima i gledaocima podeli priče iz prošlosti.

Pročitajte: Stilski nameštaj, šivaća mašina i priznanja na zidovima oslikavaju dom Tanje Bošković: Procenite i sami sa koliko ukusa je opremljen (FOTO)

Marko Vulević

 

Uspomenu koja joj je posebno u srcu, a stoji na Tanjinom zidu dnevnog boravka uramljena, ona je zarad TV emisije skinula i objasnila da je reč o jedinoj njenoj prosidbi u životu, ako se naravno izuzmu predstave, serije i filmovi. Prosac joj je, kako je istakla, bio sin glumice Danice Maksimović, danas vrlo uspešan reditelj Miloš Lolić, koji je tada imao svega sedam godina, a glumicu je pitao da postane njegova žena putem crteža. Dok je demonstrirala kako poklon povodom veridbe izgleda Boškovićeva se našalila: 

-  Imam crno na belo da sam zaprošena, šta mi treba više.

Pročitajte: Napadnuta Tanja Bošković, evo u kakvom se stanju nalazi glumica

youtube printscreen/tv lica

 

Zaprošena Tanja Bošković više nikada tokom života nije bila. Sa scenaristom i rediteljem Dejanom Kraklajićem izrodila je čak i decu, živela dugi niz godina sa njim pod istim krovom malo u Srbiji malo u Americi, ipak ono čuveno pitanje: Hoćeš li da se udaš za mene?" od njega nikada nije čula, a nije ga izgovorio niti  jedan njen izabranik posle toga.  

 

Komentari (0)

Loading