Moda

Dugo smo i čekali! OKRŠAJ između zaove i snaje: Anastasija i Vanja Gudelj u klinču, sve pršti na Ibici (FOTO)

Anastasija Ražnatović i sestra Nemanje Gudelja su kao sestre

Dugo smo i čekali! OKRŠAJ između zaove i snaje: Anastasija i Vanja Gudelj u klinču, sve pršti na Ibici (FOTO)

Poznato je da su Anastasija Ražnatović i sestra Nemanje Gudelja, pevačicinog novog izabranika, zajedno na odmoru. Društvo im pravi čitava porodica fudbalera, a po fotografijama koje snaja i zaova dele na "Instagramu" reklo bi se da se lepo provode, kupaju, sunčaju, isprobavaju specijalitete, ali i dosta šetaju.

Pročitajte: Tašto, da li si sada srećna: Nemanja Gudelj jasno stavio do znanja šta misli o Ceci (FOTO)

Instagram

 

Divan način da namiliji poznatog sportiste u potpunosti upoznaju snaju i vide je u pravom svetlu, isto tako je lepa zgoda da i ona uvidi u kakvu to porodicu bi jednoga dana, a po udaji za Nemanju, mogla da uđe.

Pročitajte: Drugi raskošni rođendan malog Željka Ražnatovića: Tetka Anastasija blista u belom, pogledajte kako je dekorisana Cecina vila (FOTO)

 

 

Anastasija i Gudeljev mlađi brat Dragiša Gudelj odmah su kliknuli, energije su im se poklopile a pisalo se i da su im modni stilovi dosta slični. Moda kao tema zajednička je i Anastasiji i sestri njenog izabranika, teniserki Vanji Gudelj, koja po svemu može da parira pevačici.

Pročitajte: Ustala je i OTIŠLA posle sat vremena: Anastasija NAPUSTILA svadbu Kaće Grujić, za sve kriv Gudelj

 

 

Posmatrajući fotografije sa letovanja i njihove modne kombinacije reklo bi se da Anastasija Ražnatović i sestra Nemanje Gudelja tokom odmora svaki trenutak koriste kako bi odmerile modne stilove. Na njima su stalno nove, posebne kreacije, a to koliko im je važno da su usklađene i stilizovane svedoče i fotografije nastale tokom jedne od zajedničkih šetnji.

Pročitajte: Luksuz viđen samo na filmovima: Ovde letuju Anastasija i Gudelj (foto)

 

 

Anastasija je za tu priliku obukla široku crno-belu suknju i top, dok je Vanja odabrala bele pantalone i plavu košulju koju je uklopila sa kupaćim kostimom i naočarima. Fotografije snaje i zaove kruže društvenim mrežama a svi raspravljaju o tome koja se lepše obukla.

 

Komentari (0)

Loading