Celebrity News

Popovićeva i Suzanina naslednica glavna tema na društvenim mrežama! Ćerka milionera pustila crvenu kosu do struka (FOTO)

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović se veoma promenila...

Popovićeva i Suzanina naslednica glavna tema na društvenim mrežama! Ćerka milionera pustila crvenu kosu do struka (FOTO)

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, Aleksandra Popović, od sinoć je glavna tema na društvenim mrežama. Doslovno svi komentarišu njen izgled i malo je reći da su oduševljeni. Aleksandra je sklona promenama, o čemu svedoči i činjenica da je promenila dva fakulteta i profesiju, a nisu joj strane ni transformacije izgleda.

Pročitajte: Sad nam je SVE jasnije - Ekskluzivni snimci snaje Saše Popovića i Suzane Jovanović POKAZUJU O KAKVOJ ŽENI SE RADI

Boško Karanović

 

Svoju svetlu kosu, ona je zamenila vatreno crvenom, a kada se pojavila sinoć na rođendanu Anastasije Ražnatović, upravo je njena frizura izazvala mnoštvo komentara i pogleda.

Pročitajte: Kad Saša Popović ženi posinka SVE PRŠTI! Došla estrada, Suzana na IVICI SUZA, a svi gledaju u Popovićevu ĆERKU! Pogledajte prve fotografije

Boško Karanović

 

Naime, Popovićeva ćerka sada ima kosu do struka u pomenutoj boji, a trudi se da je uskladi i sa modnim odabirom u sličnim bojama. Svakako, ova njena kreativna i nesvakidašnja promena naišla je na pozitivne komentare, te se stiče utisak da će se brojne njene vršnjakinje ugledati na nju, po pitanju imidža.

Kako se vama dopada ovo izdanje Aleksandre Popović?

Komentari (0)

Loading