Celebrity News

Slavlje u domu Viktora Savića koje se dugo čekalo: Glumčevi roditelji i sestra presrećni, suze radosnice same teku(FOTO)

Viktor Savić ujak je za primer, a imajući u vidu to kako se glumac ophodi prema sestrićima mnogi su još ranije tvrdili da će biti i odličan otac

Slavlje u domu Viktora Savića koje se dugo čekalo: Glumčevi roditelji i sestra presrećni, suze radosnice same teku(FOTO)

Sestrići Viktora Savića, Mihajlo i Lazar Mažar, najsvetlija su tačka glumca i njegov centar sveta. Da je ponosan na sinove svoje sestre Anje Viktor ne krije i često sa pratiocima deli dogodovštine sa njima u vidu fotografija. Viktor Savić ujak je za primer što je dokazao nebrojeno puta. Obožava da sa sestrićima provodi vreme, igra se sa njima i nikada, koliko god obaveza da ima ne propušta njihove rođendane, što je bio slučaj i ovoga puta. 

Pročitajte: Zavirite u porodični dom Viktora Savića: Ovo sigurno niste očekivali (FOTO)

Jedan od mališana, tačnije onaj stariji obeležio je sedmi rođendan, a glumac i osnivač pozorišta Teatar na Brdu, našao se među najbitnijim zvanicama. Među prvima je sestriću poželeo da mu se ostvare sve želje, a sliku na kojoj slavljenik pozira kraj rođendanske torte podelio je na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Devojka Viktora Savića: Glumac bi nju poveo pred oltar

Instagram

 

Da je Viktor Savić ujak za primer mogu da posvedoče njegovi najmiliji, koji poput mnogih veruju da će jednoga dana kada za to dođe vreme on biti i odličan otac.

 

Komentari (0)

Loading